OfisTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sene başında Fb başkanı Gs başkanı Ts başkanı bir program çıktı Fb başkanı ben hakemlere güvenmiyorum gelin birlik olalım dedi birşeyler yapalım dedi niye yapmadınız? Eskişehir maçından sonra Fb başkanı ne dedi böyle olmaz bugün bana yarın sana dedi o gün güldünüz dediklerine ama şimdi hakem hataları bizede oluyor diyorsunuz o zaman göz yumacaksınız hakem hatalarına en başta hata yaptınız başkana destek verseydiniz kafa kafaya verip başka şeyler düşünselerdi bugün bunları konuşuyor olmazdık.

Heyecandan atmış dayak yeyince heyecan yapmış bu mudur yani.
hocam peki gelin birlik olalım derken birlik olunsaydı ne yapılacaktı?hakemler en büyük hataları baskı altında olduklarında yapıyorlar eğer hakemlerin hata yapmasını istemiyorsan ortamı germeyeceksin.Kaldı ki sen benim dediğimi iyi anlamamışsın ben belki bizim maçlardan örnek verdim ama bjk maçında da ts maçında da kısacası tüm maçlarda hata yapılıyor özellikle büyük takımın maçlarında bunların nedeni başkanların ortamı germesi eğer fb önümüzdeki maçta biraz olsun hakemleri etkilememe çalışsaydı bugün tff ile tartışıyor olmayacaktı.Ayrıca siz dediğiniz kim eses-fb maçından sonra kim güldü?adamın düşme konusuna gelince zaten adam 1-2 yumruk yedikten sonra korkudan(korku olunca heyecanda oluyor doğal olarak)tribünden atlıyor.2007 yılında az alkmar maçında fb tribünlerinde 6 kişi yaralanmış(o maçta silah sesleri duyuldu)fener ceza almadı.Mahmut özgenerin açıkladığı gibi 2007 yılında bursa-fb maçında fb taraftarları arasında kavga çıkmış ve bir kişi bıçakla yaralanmıştır ve fener yine o maçta ceza almamıştır.Olaylara tek yönlü bakmayın isterseniz görende hakem hatalarıyla bir siz çekiyorsunuz zanneder.Şimdi diyarbakır-bursa maçının tatil edilmesini doğru bulanlar sezonun ilk yarısında oynanan fb-gs maçında maçın tatil edilirse yanlış olacağını savundular o maçtada hakemin kafasına birşey gelmişti o maçta da kavga çıkmıştı dediğim gibi olaylara tek yönlü bakarsanız bu işler yürümez