merhaba arkadaslar uzun zamandir ilgilenemedigim sitelerimi satmaya karar verdim. islerim dolayisi ile vaktim olmuyor. 7-8 aya yakindir siteler atil durumda. Kurulum asamasinda bir cok özveri gösterdim özgün icerik eklemeye calistim. Almanca olarak özgün makaleler yazdim sitelerime. 3 adet almanca 1 adet tr forum sitem var ayni hostta bariniyor bunlari satmayi düsünüyorum fakat degerlerinin tam nekadar edecegini sizlerede bir danismak istedim. Bildiginiz gibi türkce kelimeler pek gelir getirmiyor. Bunun icinde ben almanca olarak site kurmustum, türkce müzik üzerine bir wp blog, icerigi türkce müzik hakkinda bilgiler cikan albümler, türkce müzigin tarihi türleri. Bunlari özgün olarak arastirip kendim yaziya döktüm. Sitede sarki sözlerine de yer verdim bu site ye bir ara 300-400 hitten 5-10 dolar gelir geldigini görüm günlük. 2 site flash oyun buda almanca bir site, botu var, bu siteyede 3-5 dolar almistim 200 kadar hitten. Bir digeri yaklasik 2 senelik türkce bir forum epeyce uzun süredir icerik giremiyorum suan hitler 300 civari. suan icin icerik girmedigim sitelerden eski konulara ragmen aylik 40-50 dolar gelir geliyor. Sizce bu sitelerin degeri ne olabilir hostlari ile beraber 4 site. forum sitesi phpbb