Ulath adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 gün kaldı bitsede kurtulsak artık
benim kağıt bugün eve gelmiş ilk başta biraz heyecanlandım ama sonra olum zaten kazanamayacaksın 1 sene boyunca çalışmadın niye heyecanlanıyorsun diye kendime sordum açıkçası benim için formalite icabı bir sınav olacak galiba bu ygs Allah gönlümüze göre versin inş herkes istediği yerde okur.Başımdan geçen bir olayı anlatayım birisiyle tanıştım msn'de sohbet ederken denemelerde kaç puan aldın dedi?bende geçen deneme kötüydü 220 puan aldım dedim.o'da aklı sıra dalga geçiyor arkadaş benden seni o puanla hakkari yüksekova terör ünisine bile almazlar dedi tabi bu laf beni kötü etkiledi moralim alt üst oldu görseniz o öyle bir konuşuyorki dersiniz öss 1.si olacak bir meslek lisesinde okuyormuş bende bir anadolu lisesinde okuyorum ve o meslek lisesinde okuduğu halde havasından geçilmiyor ben ise ondan daha iyi okulda okumama rağmen sıfır hava ama bugün sağolsun sınıf ögretmenimiz bizim için uğraşmış bütün sınıf için bilgisayarda ''bu dünyanın en güzel en iyi ögrencisi benim''diye yazı yazdırmış ve kağıda çıkartmış iğnelerle gömleğimizin üstüne taktık ilkokul ögrencisi gibi dolaştık tabi bizim sınıfın bütün hepsinin morali sıfır o yazıları görünce yüzümüze gülme geldi ve gerçekten moraller tavan yaptı bir anda sizde canınızı sıkmayın arkadaşlar sizin moralinizi bozmaya çalışan bir sürü insanlar olacak unutmayın onlar sizin sınavda rakipleriniz ve çoğu bunları kasıtlı olarak yapıyor sakın onların oyunlarına gelmeyin moralinizi yüksek tutun kendinize güvenin yani ben oks'ye de öyle aman aman çalışmadım ama kendime müthiş bir özgüvenim vardı ve o sayede kazandım mesela bir Tarih dersinde bizim sınıf biraz zorlanıyor o kadar çalışıyorlar ben neredeyse hiç çalışmıyorum(iyi birşey değil)onlar 65 alırken ben 85-90 felan alıyorum bunun nedeni özgüven şimdilerde o özgüveni yitiriyordum ki canımdan çok sevdiğim sınıf öğretmenimizin bizim için çırpındığını görünce kendime güvenim tekrar geldi belki kazanamayacağım ama ben yinede kendime güvenmeye devam edeceğim sizde kendinize güvenin