kralburda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim gelmiş burada multi üyelikle konuşuyorsun. Adamlar zorla reklam istemiyormu çarşıda adamlar sürekli geziniyor ? Almak isteyenleri bilgilendirmek istedim dikkat etsinler diye!

Ha işte buyur: www.adanasosyete.com sitelerine bak reklamdan geçilmiyor orada reklam veren bir yeri ara ne kadar ısrar etmişler sor bakalım?
Hit desen hit yok kendi kendilerine en fazla günlük 500 tekili var buna eminim!
bir kere multi üyeliğim olsa burada benim ne işim var hala kalkmış nasıl ithamlarda bulunuyorsun. tanıdığım için ben burada konuşuyorum, diğer arkadaşların yorumlarını okudun mu onlarda mı bu kişinin multi üyeliği ozaman 10 - 15 tane üyeliği var bu kişinin senin söylediğine göre. adana da eğlence hayatında olup da bunu bilmeyen var mıdır acaba? ısrarla yaklaşıp reklam alıyor demişsin, ama direk olarak biz aradık reklam için onları. sizinle nasıl bir irtibata geçmişler ne yapmışlar bilemedim artık. niye bu site seni bu kadar gerdiyse reklamı zaten vermemişsin üstüne üstelik gelmişsin halen burada nasıl yorumlar yapıyorsun. hemşehrine bide... ayrıca mekanını çok merak ettim ismini söylesende bilirdik. herkes görsün nasıl bir mekanmış... belkide mekanın reklamını yapardı adanasosyete çalışanları bakalım gerçekten de etkili oluyor mu