meyve veren ağaç taşlanır misali... bu tip insanlar oldukça hiç bir gelişme olamaz, yakından bildiğim bir site reklam verenlerden biriyim ve gayet de memnunum mekan tanıtımı olsun ilgi olsun gerçekten de memnun kaldım, eğer bu söyledikleriniz doğru olsaydı inanın bunca sene bu iş yürütülmezdi. profesyonel olarak çalışan bir ekip ve gayet de başarılılar ve özellikle de biz çalışmak istedik bu ekiple... yorum yapan arkadaşımızı kınıyorum açıkcası bu tip yorumlar şahsıma yapılmış bir hakarettir de ayrıca, çünkü bir tek sen akıllısın ya da öyle geçiniyorsun? ve bir diğer konu da bu arkadaş açıkca ciddi alıcılar iletişime geçsin demiş siteyi yorumla dememiş ve tek yaptığın eleştirmek. alıcıysan yazarsın bu tip insanlar nasıl burada barınıyorlar hala anlamış değilim...
onlarla kişisel olarak bir sorununuz varsa eğer onlarla iletişime geçin bence hiç değilse daha insancıl bir yaklaşımınız olur. ayrıca hangi mekanmış siizinki merak ettim ?
Kardeşim gelmiş burada multi üyelikle konuşuyorsun. Adamlar zorla reklam istemiyormu çarşıda adamlar sürekli geziniyor ? Almak isteyenleri bilgilendirmek istedim dikkat etsinler diye!
Ha işte buyur:
www.adanasosyete.com sitelerine bak reklamdan geçilmiyor orada reklam veren bir yeri ara ne kadar ısrar etmişler sor bakalım?
Hit desen hit yok kendi kendilerine en fazla günlük 500 tekili var buna eminim!