Durum: Şubat ayına kadar kısa süreli iş almıyorum, büyük çaplı (3-6 ay) projeleriniz için lütfen hizmet talep formunu doldurunuz.1-2 gün içinde sizinle iletişime geçeceğim..

“Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” demiş atalarımız.

Bu konuda size seo nedir, nasıl yapılır, sitenizi çıkarmanız için yapmanız veya yapmamanız gerekenler nelerdir v.s. diye yüzlerce konuyu anlatmayacağım.

Uzun zamandır süregelen seo maceramı kurumsal siteler için kullanmaya gene uzun zaman önce karar vermiştim, öyleki bu konu 22-03-2010 tarihinden beri sabittir.

Ek gelir olarak bu işi yapan yada yapmaya çalışan biri değilim, 25 yaşında 8 senedir sanal alemde 5-6 senedir sitelerine seo yapan ve hatırlayamadığım zamandır da sadece kurumsal sitelere ve şirketlere çalışan bir danışmanım, Erzincan’ da yaşıyorum ve ara sıra sözleşme imzalamak ve müşterilerimle görüşmek için İstanbul veya başka illere gidiyorum, kısaca sosyal hayatımda da başka bir iş yapmıyorum, yaptığım tek iş bu iştir, ve kendi sitelerimle ilgileniyorum.

Giriş yapmadan önce ne kadar sürede neler yapabildik biraz bahsedeyim;

1. “E-ticaret” kelimesinde sitemizi 1 ayda 15. pozisyondan ilk 5’ e
2. “Döviz” kelimesinde 1 ayda 16. pozisyondan ilk 5’e
3. “Tatil” kelimesinde 8. sayfadan 2 ayda 2. sayfaya
4. “Gizli Kamera” kelimesinde 3 sayfadan gene ilk 5’ e sitemizi getirdik.

Doğan medya grubuna sözleşmeli olarak seo danışmanlığı hizmeti veriyorum, www.elle.com.tr (Dünyanın en büyük moda dergisidir) sitesini 3 ayda 9 ayrı ve önemli kelimede sıralamaya soktum, oyun ve haber gibi 4-6 ay süren uzun soluklu projelerde çok kaliteli işler çıkarabiliyoruz.Grubun diğer siteleri ve başka büyük, köklü şirketler içinde uzun soluklu seo danışmanlığı hizmeti vermekteyim...

Onlarca referansımın öyküsünü burda paylaşmanın bir anlamı yok(bkn: Referanslar), kısaca neler yaptığımızdan bahsedelim, her şeyi anlatamayız ama kısaca anlatayım;

NELER YAPIYORUZ
- Sitenizin alt yapısının seoya uygunluğunu kontrol ediyoruz css kullanıyorsanız hatasız olmasını sağlıyoruz.
- Metatag ayarlarını sitenin mevcut sıralamasını bozmayacak şekilde düzenlemenizi sağlıyoruz.
- Sitenizi çıkmanız gereken kelime veya kelimelerde analiz ediyoruz, kategorik bir siteniz varsa kategorik kelimelerinizi analiz ediliyor(alış veriş siteleri gibi)
- Rakip siteleri ve rekabet durumunun bir tablosunu çıkarılır.
- Seo adına en kaliteli ve en özel teknikleri uyguluyoruz, tanıtımınız için gerekli olan makaleler İngilizce,Fransızca veya Almancadan seoya uygun profesyoneller tarafından çevirilir (3-4 adet çevirmen arkadaşım var)
- Bu makaleler Tr sıralaması 3000 ve altı sitelerde yayınlanmaktadır.(200 den fazla proje ortağım var)
- Yayınlanan siteler en fazla 1 dakikada index alan sitelerdir, buna çok dikkat etmekteyiz
- Yazılan ve yayınlanan makalaler özeldir, özel tekniklerle yayınlanır, bu konuda R10’ da makalelerim var profilimden arayabilirsiniz.
- Wordpress.org, blogcu.com, blogspot.com sitelerinde kelimelerinize yönelik site açılıp size özel makalelerle siteleriniz tanıtılır.
- Video sitelerine sitenizle ve içeriğinizle alakalı videolar ekliyoruz
- İçeriğinizle alakalı sitelere seo amacıyla backlink çalışması yapıyoruz
- İmleme ve Pingleme sitelerinden sonuna kadar yararlanıyoruz
- Forumlarda sizin tanıtımınızı yapıyoruz
- Dizinlere sitenizi ekliyoruz

- Çalışma sürecini takip edebilmeniz için size bir web sayfası tahsis ediyoruz, günlük olarak ne gibi çalışmaların yapıldığını görebilirsiniz, 2 haftada 1 sıralama raporu sunmaktayız.
- Gizli saklı tekniklerimiz yok, yapılan işin görünen yüzünü somut bir şekilde olduğu gibi yansıtıyoruz.
- Yaptığımız her işe %0 risk ve %100 garanti veriyoruz, becerezsek paranızı geri öderiz!
- Her işimize min. 1 yıl sıralama garantisi veriyoruz, bu fiyata dahil değildir, site ve kelimeye göre değişkenlik gösterebilir...
- Size ve sitenize saygı duyuyoruz, kesinlikle sitenizi ve sizi hiç bir platformda açıklamıyoruz, sadece çalışmaya karar verdiğimiz müşterilerimize referans olarak göstermekteyiz.
- Sözleşme yapıyoruz(dilerseniz)
- Fatura kesiyoruz(isteğe bağlı)

NELER YAPMIYORUZ
- Kesinlikle çok özel durumlar dışında ftp veya panel şifrelerinize ihyicamız yok!
- BlackHat seo yapmıyoruz, ne sizi nede arama motorlarını kandırmak bizim işimiz değil
- AntiSeo yapmıyoruz, rakiplerinizi düşürerek sizi çıkaramayız!
- Backlink edinmek adına yabancı blogların içeriğinizle alakasız spam sayfalarına bağlantılarınızı eklemiyoruz. Spamın zararlarını anlatmaya gerek yok.
- Türkçe veya yabancı sitelerin anasayfalarından süreli backlink edinmiyoruz, çünkü süresi bitince geldiğiniz yeri hasretle anar olacaksınız, inanın...
- Çalışma ücretini peşin istemiyoruz, kaptı kaçtı iş yok, anlaşılan şekilde 2 veya 3 bölümde ödeyebilirsiniz...
- Kişisel sitelere seo yapmıyoruz
- Yasa dışı, p....o, içki, kumar yada kadın pazarlayan sitelere çalışmıyoruz.
- Evden eve nakliyat firmalarına çalışmıyoruz.
- Chat sitelerine çalışmıyoruz
- Web tasarım firmaları sürekli vaktimi çaldıkları ve iş yapmadıkları için onlara da çalışmıyorum :=)

Allah’ın izniyle hiç başarısız olmadık, çünkü hep doğal çalıştık ve hep kazanan biz olduk.
Çalışmamızın aylık tek kelime fiyatı 2000 tl’ dir.(Kdv hariç)
1 projede en fazla 3 kelimede çalışılmakta olup, 2 ve 3' üncü kelimelerin her biri için 500 tl alınmaktadır.
Kaliteli ve uzun ömürlü bir seo çalışması bundan daha düşük bir maliyetle çıkmamaktadır, %30 kar oranıyla çalışmaktayım, fiyatı kabul etmiyorsanız iletişime geçmeyin, ayda en fazla 2 yada 3 kişi ile çalışmaktayım, daha fazla iş demek aslında bütün işlerin yerine gelmemesi demektir!

Özay Demir

İLETİŞİM BİLGİLERİM:
Msn ve Eposta: ozay at ozaydemir.biz
Tel: İsteyiniz
Hizmet Talep Formu(Çalışmak istiyorsanız lütfen formu eksiksiz doldurunuz)
Web Site

REFERANSLAR

Döviz sektörü;
- Döviz
E-Ticaret Kelimeleri
-E-ticaret
-ETicaret
Oyun sektörü;
- Kral oyun
- Kral oyunlar
- Oyunlar
Kozmetik sektörü kelimeleri;
- Pen.. Büyütücü
- Büyütücü
İlan ile ilgili kelimeler;
- Sabah gazetesi ilan
- Hürriyet ilan
- Posta gazetesine ilan
Program ile ilgili kelimeler;
- Oto Satış ve Oto Servis Programı
- Site ve apartman yönetim programı
- Mağazacılık programı
- Tekstil üretim ve otomasyon programı
- Market programı
- Perakende programı
- Mobil sıcak soğuk satış barkod programı
- Üretim takip programı ve üretim planlama
Kombi sektörü
- Baymak
- Eca servis
- Kombi
Otomobil sektörü
- Oto kiralama
- Araba kiralama
- Araç kiralama
İnşaat sektörü
- Galvaniz kaplama
- Sıcak daldırma galvaniz
- Daldırma galvaniz
Tatil sektörü
- Tatil
- Mavi tur
- Mavi yolculuk
Çeviri kelimeleri
Cümle çeviri
Türkçe İngilizce çeviri
İngilizce Türkçe çeviri
Kurs kelimeleri
-Bilgisayar Kursu
-Webtasarım Kursu
-Grafikerlik Kursu
-Autocad Kursu
-İngilizce Kursu
-3DS Max Kursu
Casus Yazılım Kelimeleri
-Casus Telefon
-Ses Kayıt Cihazı
-Gizli Kamera

Çalışılan kelimelerin sadece bir kısmıdır

MÜŞTERİ YORUMLARI

Alıntı
  1. Uğur diyor ki:
    14 Nisan 2010, 14:46
    Özay gerçekten Seo da profesyonel çalışıyor. Şimdiye kadar bir çok kişi ile çalıştım ancak Özay en iyisi olduğunu gördüm.
Alıntı
Metin diyor ki: 21 Nisan 2010, 23:46
İşini disiplinli ve sistemli yaparak takdirimi kazanmış bir arkadaşımız.Uzun yıllar bir çok çalışma yapabileceğimize inanıyorum.Başarılarının devamını diliyorum Özay.
Alıntı
selçuk diyor ki: 23 Nisan 2010, 00:39
özay bey ile internet te tanıştım. seo ve backlink alma konusunda son derece deneyimli bir arkadaş. söylediklerinin arkasında duruyor ve sorulara ve sorunlara hızı bir şeklide cevap veriyor. başarılarının devamını dilerim.
Alıntı
Ahmet diyor ki: 24 Mayıs 2010, 17:27
Özay beyi r10 sitesinden tanıdım. web tasarım ve seo backlink çalışmalarında sitemi sıfırdan ilk sıralara taşıdı. işi iyi yapan sabırlı ve bir o kadarda güler yüzlü başarılarınızın devamını diliyorum.
Alıntı
ahmet yıldız diyor ki: 26 Mayıs 2010, 14:17
arama kelimelerinde gözükmeyen bir siteyi ilk sayfada mı görmek istiyorsunuz ozaydemir.biz ile irtibata geçin 2-3 haftalık bir çalışma ile sitenizi görmek istediğiniz yerde bulacaksınız.
Alıntı
İşinin ehli ve acayip programlı hareket eden birisi =) Bazı çalışmalarımız oldu, yakından tanıdığım için biliyorum... Bir ticaret firmasına 1 ayda getireceğim dediği yere 10küsür gün önce getirdiğini biliyorum ama adresi paylaşmayalım buradan...

Çalışacak kurumsal firmalara şimdiden doğru adrestesiniz demek isterim
Alıntı
kişisel siteler ile çalışmadığı icin malesef iş veremedik lakin referansları ve yaptıklarını inceledikten sonra insanın ağzı sulanmıyor değil gercekten başarılı kendisi ile çalışacak olanların sadece pozitif yönlerini göreceğinden eminim ..

herşeyden önce prensipli olması gercekten güzel birşey umarım kişisel sayfalar icinde bir takım calışmalar yaparsın
Alıntı
Özay ile 1 ay kadar oldu çalışmaya başlayalı.. bu süre zarfında kısa sürede kaliteli işlere imza attıgını gördüm. başarılarının devamını diliyorum..
Alıntı
İşinin hakkını tamamiyle veren bir abimdir kendisi. İşi verdikten sonra gözünüz arkada kalmasın.

Hayırlı işler özay abi.
Alıntı
Özay çalışma prensibi olarak R10 üzerinde iş yapabileceğiniz ender kişilerden biridir. Kendisiyle bazı alanlarda ortak iş yapmaktayız. Ciddiyet ve iş bilinci olarak gerçekten üst düzey hizmet veriyor. Kendisiyle iş yapacak arkadaşların memnun kalacağının garantisini şimdiden verebilirim.
Alıntı
Kendisiyle daha önceki web tasarım projelerinde çalıştım. Güvenilir bir müşterimdir..
Kendilerine Teşekkür ediyorum.
Alıntı
Kendisine tanıtım yazısı sattım. seo konusunda uzman bir kişi, pr7 siteye tanıtım yazısı veren kaç kişi var?
Alıntı
Arkadaşla işe yaklaşık 1 aydır başladık ve 17. sıradaki kelime son 1 haftadır 2. sıra ile 3. sırada dalgalanmaya girdi daha yolun ceyreğinde bukadar büyük bi gelişme karşısında hayret kaldım doğrusu. işini profesyonelce yapan bir arkadaş. hedef kelimede 1. olduğunda size tekrar burdan paylaşcam. iyi sahurlar herkese