RHCP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalınan şamiyonlukları konuşmuyorum bile Sen kafanı yorma biz Beşiktaşlılar yeri geldimi kral gibi hakedeni tebrik ettik. GS zamanında Avrupada büyük başarılar yakalayınca bizde çıktık sokaklara sevindik. O bambaşka bir şey. Oda bir Beşiktaşlı'ya yakışacak bir şey. Herkes o büyüklüğü gösteremiyor.. Konu apayrı. Eğer bu hareketi bizden bir futbolcu
yapmış olsaydı emin ol 3 maç ceza alırdı..
Kardeşim benim, Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun. Her takımda olan şeyler bunlar..

Kafanı felan yormada ne demek? Tebrik ettiniz biliyorum babam Fenerbahçeli gelip beni arabaya atıp GS bayragı alıp sokaklarda tur attı. Konuyu nerden nereye getirdin.
O Beşiktaşlıya yakışacak bişey değil. Bir İNSANA yakışabilecek şeydir.
Maalesef herkes o büyüklüğü gösteremiyor ama sadece beşiktaşlılar değil. Burada büyük bir abarttın Her takımın seyircileri taraftarları aklı dengesi yerindeyse bunu yapar.

"Beşiktaşlı olsaydı kesin ceza alırdı" buraya bişey demiyorum. Belki olur belki olmaz. Ama Pascal Nouma gibi yapsaydı şuan coktaaan sezonu kapardı heralde..

Konuyu nerelere getirdin valla ona cidden güldüm Benim anlatmak istediğim sadece beşiktaş değil, tüm takımlar çekeceğini çekmiştir ve çekiyorda. Bu konuda yalnız değilsiniz!

Bilgiliweb ' CİM Sen sana yakışanı yaparak -rep verdin. Helal olsun sana İşte RHCP kardeş gördüğümüz gibi Her beşiktaşlı büyüklük yapamıyormuş