Boxer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama şu habertürk bu aralar hep gs hakkında olumsuz haberler yapıyor buda beni nezamana görsem sinirlendiriyor . yok stattan birini atmışlar bu adaletmi, anketler hazırlıyorlar, gs nın işi, zor stat kapancak, o sakat bu sakat, keita elini biyerine koymuş, keita gelip bizi öpcek , haber bulamayınca neden gs uzerinden prim yapmaya çalışıyor htspor ekıbı anlamadım acaba hepsi fenerlıde bızmı bılmıyoruz.
Nedeni ise fatih altaylı genel yayın yönetmeni orda..Zamanında bile her kanala çıkıp gs yi aşağılayan iki kuruş etmiyen adamın teki..Hakan şükür 4 gol atmıştı milli maçta onu bile eleştiriyordu kendisi..O adamı oraya yayın yönetmeni yapmışlarya OOOOO artık birilerine yalakalık yapmadan duramaz..Şimdiden abicim ayaklarını çekiyordur birilerine...

Bu arada kardeşim keitada insan..Adamın o anda orası kaşınmış olamazmı ? Hem zaten 2 saniye anlık birşey hangi futbolcu yapmıyor bunu ? Avrupada millet neler neler yapıyor adamın edep bölgesi kaşınmış veyahut giydiği çamaşıra sıkışmıştır oda düzeltmiş..Hemen trabzonspora hakaretmiş ne alaka kardeşim...

Bazıları gerçekten ne çıkaracaklarını bilemiyorlar derbi öncesi..

Ha hatta baros maç sonrası trabzonlularla formasını değişmedi 5 maç ceza
Kewell korner kullanırken hafif sırıtarak kullandı 12 maç ceza
Arda trabzon şarkısı çalarken stadda oynamadı ceza

Gerçekten şu haberi çıkaranlara sadece gülüyorum Herşey derbi günü belli olucak