arkadaşım dans edermisin yarışması değil bura yada şarkı yarışması değil.
Sen dünyadaki yetenkleri görmemişsin.O zaman yarışmaya ibrahim tatlıses. murat boz. tarkan felan katılsaydı. Mesela sana bi yetenk söleyim bu yarışmaya bi adam kay,tılmıştı aklındana 5-6-7 haneli rakamları çarpıyordu.Al sana yetenek.
Adam burnuyla merdiven taşıyor al sana yetenek.
Türkiyede 75 milyon insan yaşıyorsa en kötü 15 milyonu profesyonel derecede sesi iyi olacak adamö vardır
Ben şarkı söylemeyeni savunmadım, yanlış alıntı yaptın herhalde

Murat boz, ibrahim tatlıses, tarkan bunlar zaten keni biyerde kanıtlamış sen daha neyin davasını yapıyorsun ki?
kalın yazdığım yeri iyi oku cevaplıyorum. dediğine ekleme olarak YETENEK yarışması adı üstünde.. Benim savunduğum şarkı söylemekte bir yetenektir, dans etmekte.. Ama acıtasyon yaparak bir yerlere gelinmeyeceğini anlattım gelenlerde çabuk unutulur o ayrı..
Hayır madem bu kadar çok şey biliyordunuz katılsaydınız sizide görseydik yarışmada değil mi ? Gelmişsin aklından 5-8 haneli sayıları çarpıyor vs merdiven vs. demişsin. ortada her zamanki gibi bir juri var ve bu juri finale kalacak kişileri ayıklamakla görevli. Ayıkladı ayıkladı ayıkladı e elde kalan bunlar bunların içindende hak eden kazanmıştır diye düşünüyorum.