Spiderman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayatımda gördüğüm en saçma bir program oldu.

Yetenk yarışması şarkı veya dans yarışması mı belli değil.Kendilerini dünyada popo mudur herneyse o dansı yapan 7 kişiden birisiymiş öyle tanıttılar.Çalıntı bir gösteri emin olun 3 gün çakışsam onlardan daha iyi yapmaz isem neyim.Ama bizim aç gözlü millet hayatında yetenk görmemiş millet hemen zıplıyor yetenek diye.

Şu an içim içimi yiyor o iki zırzıpo gittiği için para.
Keşke 3 gün çalışıp girseydin programa 500 k yı alsaydın, niye düşünemedin?

Lvp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onun taklit olduğunu herkes biliyor ve ona göre oy kullanıyor zaten öyle olmasa Kaan 1. olurdu.O dansın kimden alındığını herkes bildiği için sorun yok.Peki finali kazanan ikilinin dansının onlara ait olmadığını kim biliyor?Ya da bu dansın kareografisi bize ait değil başka bir yerden aldık dediklerini duydunuz mu?
Kareografi bizim herşeyi sıfırdan biz yaptık dediklerini duydunuz mu?

İyiki bilal kazanmadı saçmalıktan öteye gitmezdi.

Edit:

Anket yanlış açılmış, kim kazanır değil, kimin kazanmasını istiyorsunuz diye sorsaydınız daha farklı sonuçlar olabilirdi.