webkarizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilgeadam gerçekten kaliteli eğitim veriyor.ama birşey duydum ne kadar doğru bilemem bi arkadaşım fiyat almak için aramış telefon numarasını bırakmış sürekli arıyorlarmış bıktım artık aramasınlar diye gidip yazılıcam diyordu
Aynen oyle. Bende Sistem ve Ağ Uzmanlığı için numaramı bırakmıstım 2 hafta aradılar.Yarın kampanyamızın son günü dediler ilk konusmamızda.6000 liradan 5500 e cektiler. Her aramalarında sizi bekliyoruz daha sınıfımız acılmadı vs vs ayakları İlk konusmada "Ben o kadar para veremem şu an kusura bakmayın" dediğim halde arıyorlardı. Ha kontor kazanıyordum. Orası guzeldi Sonra BT Eğitim'in Cisco kurslarına katılmayı dusundum.Fiyatıda uygundu ama istanbulda daha fazla duramadıgım icin katılamadım.

Konuya donecek olursak kulakları cınlasın 3-4 sene once cok sevdıgım bır arkadasım Bilgisayar'ın B sini adam gibi bilmezken (Bırak yazılımı format atmaktan anlamazdı) Bilge Adamın bu bahsettiğiniz kursuna gitti ve simdi bir yazılım şirketinde 2400 TL ile calısıyor Biraz istek birazda inat lazım bu iş için. Hayırlı olsun.