sen bu zihniyetle hareket edersen hiç birsey kazanamazsın arkadasım genellemeye bakar mısın
devlet dairelerinde ! bende kamu personeliyim yeri geliyor 2 sayfalık evrak isteyen bir vatandaş için öğlen mesaimi ziyan ediyorum yeri geliyor mesai bitimi 1 saat 2 saat geç çıkıyorum. bunlar kesinlikle benim görevim değildir 10 saniye bile geçse işi bırakır çıkarım kimse de birşey diyemez. amacımız yardımcı olmak elimizden geleni çok çok fazlası ile yapmak. ancak öyle bir genelleme yapmışsın ki bundan sonra her hareketimde düşüneceğim nasıl olsa biz dinsiziz siz imansızlar hakkımızdan geldiğinizi düşünüyorsunuz. yanlış yapıyorsunuz

her yer her kurum her insan aynı değildir.
Ben ne sizi dinsiz yerine koydum nede başka birşey.. Yazımı tekrar oku!!.. düsturuyla hareket et diyorum.. yani işini yaptırmak için herşeyi yap anlamında söylüyorum.Lafı farklı yere çekmek yerine ne söylemek istediğimi anlamaya çalışsan benim söylediğimi onaylayacağınıda iyi biliyorum.
Devlet dairelerinde işini hakkıyla yapan yokmu tabiki var ama istisnalarda kaideyi bozmaz..Haklıysan hakkını sonuna kadar savunacaksın devlet dairesinde iyi niyetli olursan,her söylenene tamam dersen başından savarlar gel git yaptırırlar... Bu sadece devlet daireleri içinde geçerli değildir kurumsal olan heryer için geçerlidir..
Devlet dairesini bana anlatma.. Hafta içi her günüm devlet dairesinde,savcılıkta,adliyede geçiyor.. Ne yaptıklarınıda çok iyi biliyorum..Konuyu farklı taraflara kaydırmayalım.. Benim söylediğimi devlet dairesiyle işi olan çoğu kişi biliyor.