OfisTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsi bir problemin yoksa yazma gereksinimi duymana gerek yok yazdığım konuya girme giriyorsan okuma daha başka çözüm yolu mevcut. Kuralları beğenmiyorsan niye burdasın, daha buraya gelmem diye yazdıydın niye geldin ?Başka forumlarda yaptıklarınıda biliyoruz kendini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermene gerek yok. Bende seni burada bulundurmalarını anlamıyorum söylemediğin kalmamıştı forum sahibine. Forum kuralları ikimiz içinde geçerli yönetimdede tanıdığım birisi yok Erdi hariç sözümüz geçseydi nickimiz değişirdi 2 defa konu açtım beni kollayan birisi yok yani forumda.
Koçum forum sahibine söylediğim konularda yüzlerce kişi haklı buldu beni. Eğer haklı olmasaydım heralde burada olmazdım. Biz sözümüzün eriyiz ama senin gibi o diğer forum dediğin forumun sahipleri sözünün eri değil. Adamlara o kadar yardım ettik ilgilendik forumla, hepsi adilik yaptı.. Benim yapmadığım bir şeyi bana yaptın dediler ve hiç kanıt yokken uzaklaştırdılar. Zaten onlar adam olsa bana bir şeyler yazarlardı. Bunu sende biliyorsun konuyu çarptırma. Adam gibi ol delikanlı ol öyle konuş..

Bu arada forum sahibine şikayette bulunduğum konular buyur bir daha oku. Haklımıymışım haksızmıymışım. Delikanlı ol biraz. ilki , diğeri