ERKEK adam sözünün arkasında durur bu iddiayı ortaya atan başkan çıksın açıklasın diyorum.
Sizler varya Aziz Yıldırım bu hakemlerle lig bitmez bugün bana yarın size dediğinde hepiniz gülüyordunuz çok değil 2 hafta geriye gidelim hepiniz hakeme veryansın ediyordunuz açın bakın konulara hakem hakem diye saldıracak yer arıyorsunuz Eskişehirspor maçından sonra ne oldu? Hani hakemler iyiydi ne oldu biraz erkek adam olunda sesinizi yükseltin buralarda ağlamayın.Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin haklarını korumak için başkan seçilmiştir korumuyorsa işinin adına çıksın gitsin başkana ihtiyaç yok demektir.
Yalan söylemiyorsa sözünün arkasında duracak lafı atıp çıkıp gitmiyecek görüntüsü nerede Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına girip çıkarken. Hakem soyunma odasına girmek demek ne demek biliyormusunuz hükmen malubiyeti kabul etmek demektir.
Düzgün konuş,seviyeni bozma ! Erkekligi senden ögrenmicez.Hakem hata yaptı,ben yapmadı demiyorum.Ama nedense bu hep yalanlar Aziz Yıldırımı buluyor.Ya bırakın bu işleri agzınız çok iyi laf yapıyor ama hep boş laflar.
Yazdıgın kelimeyi report ettim. Çirkefligin alemi yok.