Alıntı
Şimdi sizin türkiye ile yunanistan arasında bu okyanus mu var dediğiniz laf varya gerçekten gülüyorum
İnan bende sana gülüyorum.O laf senin arnavutlukta yaşamanı bir artıymış gibi göstermen üzere söylenmişti.

Alıntı
Türkiye ile yunanistan arasında okyanus değil KÜLTÜR ve DİNSEL fark var, bu okyanusdanda büyüktür, dağlardanda, kıtalardanda. Emin olun ki, türklerde saygı var, sevgi var, anne baba saygısı var, milliyetçi ruhu var, atatürk aşkı var, bu onları zaten maça 3-0 yenik başlatıyor. Burayı çözdünüz değil mi ?

Komik çocuk.Ne bu nazi yaşam tarzı? Üstün ırkmış gibi gösterme çabaları? Merak etme sen yunanlılarda gayet bağlı insanlardır.

Alıntı
Yüzde 70'i Hristiyan ve Katolik'den oluşan bu arnavutlukta, türklerin ne kadar saygıdeğer ve ne kadar yüksek askeri gücü olduğunu burada yani arnavutlukta anladım. Buraya ayda bir kez türk denizaltısı geliyor, sınırları türkler koruyor, buradaki askerleri türkler eğitiyor, BURASI AVRUPA SİZ NEYİN TARTIŞMASINI YAPIYORSUNUZ ?

Ben avrupalıyım üstünüm meselesi yani?

Alıntı
Anlattığınız herşey benim dediğime ve r19 arkadaşımın dediğine çıkıyor zaten, türkiyeyi koruyorsunuz, türkiyenin avrupada neler yapabileceğini söylüyorsunuz. Sadece laf atayımda nasıl atabilirsem atayım olmuş sizinki.
Tabi tabi.

Alıntı
Birşeyi okurken 10 defa okuyun, 1 kere değil. Araplar hakkında veya herhangi birşey hakkında genelleme yapılmamalıdır
Genelde tüm genellemeler bana görede yanlıştır ancak iş araplara gelince tüm genellemeler istemesemde doğru oluveriyor ne iş anlamadım.