malatyali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
php kod yazarak spamdan kurtulamazsınız. Çünkü spam mailin kodlamayla ilgisi yok serverla ilgili bir şey. Arkadaşlar detaylı anlatmış
RedZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
spam'a düşmeyen mail diye birşey olmaz mail gönderisen serverın hangi ip üzerinden gönderdiği kontrol edilir eğer a.com un mail serverından dan info@b.com gibi mail gönderiyorsanız spam a düşer bunu aşmanın yolu yok. taki b.com dan mail gönderinceye kadar
D3LLy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"spama düşmeyen spam" istiyoruzzzzz... diye değiştirmek lazım başlığı (:
arkadaşlar hepinizi anlınızdan öpmek istiyorum ne kadar dogru yazmışsınız

ben bişeyi farkettim internet sektöründe. Gerçekten spam yapmayan adamlar zaten emaillerin spama düşüp düşmemesini önemsemiyor. Ayrıca zaten spam yapmayan kaliteli hizmet veren adamın üyesi zaten o adamın emaili spama düşse bile spamdan cıkarıyor. Ama spam yapacak adamların hepsi emaillerinin spama düşmesini istemiyor.

Spam yapacak adamlara tavsiyem zaman gelişiyor insanlarda artık spamın ne olduğunun farkındalar. Onların eğer size ihtiyacı varsa zaten sizi email hesaplarında buluyolar. Eğer size ihtiyacı yoksa inbox a da düşürseniz emailinizi okumuyolar. Spam email yapmak için harcayacagınız maddi masrafı daha farklı yerlere yatırım yaparak deneyin daha kaliteli işler çıkar.