KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefon demeyelim şuna

Faydalarını v.s yazmiyacam ama - yönlerini şöyle sıralayabilirim 3G S 16GB var bende;

Kamera'da flash ve zoom yok. Özellikle akşamları telefonla resim çektiremezsiniz.
En önemli eksiği bence internete girdiğinizde flash player desteklemiyor hiçbir videoyu izleyemezsiniz. Fakat uygulamalardan youtube tarzı uygulamalar var ordan girerseniz izleyebiliyorsunuz.
Internet paketsiz işiniz zor fakat turkcell mesela son zamanlarda günde 8kontor harcadıktan sonra 15mb internet paketi veriyor gayet yeterli.
Mesaj yazarken t9 tarzı birşey var otomatik çalışan bazen sinir edebiliyor.
İphone'nin bloothot açıldığında başka marka telefonun bloothot'unu görmez görsede veri v.s atamazsınız.
Ekranı devamlı temizlemeniz gerekiyor ve kılıf taşımak bir nevi mecburi.
Telefonu çıkardığınızda etrafınızdan kesin birisi kurcalamak istiyordur.

Telefonun zil sesini değiştirmek, özel tema atmak, istediğiniz oyunu indirmek, S modelinde olmayanlarda kamera kaydını aktif etmek ise iphoneyi kırdırarak çözebilen var. Ama ben gerek duymuyorum. Zaten oyunlarda pili çabuk bitiyor bir süre sonra fazla oynamıyorsunuz.

Bunun dışında telefon gibi telefon açıkcası. Bazı kişiler o kadar para verilmez diyebilir telefona dandik diyebilir fakat açıkcası türkiyede çok satılıyor zor bulunuyor. Ayrıca zaten herkeste olması bence saçma olur.
-flash yok ama zoom free uygulamalarda mevcut indirebilirsin ücretsiz

-zaten wi-fi mevcut hiç gerek yok pakete vs
-t9 olayı , ayarlardan yapabilirsin tahmini kapatarak
-bluetoothda app ile mümkün
-iphone u ilimde ilk kullananlardanım böyle bir sorun yaşamadım kılıf vs illa lazım denirse şeffaf kapagı alınabilir
-o olaya birşey diyemem dikkat çeken bir cihaz sonuçta
jb ile herşey mümkün bu cihazda isteyen yapar isteyen yapmaz ama şunu söyleyeyim jb yapılmış bir iphone ile direk 0 fabrika ayarlı iphone arasında dağlar kadar fark mevcut

kesinlikle şuan alınabilecek nadir kalitedeki bir telefondur iphone kamera lazım değil diyorsun zaten gündüz çekimi yeterince kaliteli zaten , müzik olayına gelince uzun süre dinlersin kaliteli bir kulaklıkla çok iyi verim alırsın