Arkadaşlar merhaba bugünlerde araba terfi edicez.Uzun araştırmalarım sonucunda Bursa'da bir araç beğendim.Araç Ford Focus HB Ghia 1.6
Rsimlerden her ne kadar temiz gibi gözüksede insan kuşkulanıyo tabi adam birde bel altı boya var demiş piyasadan anlayan arkadaşlar bilir bel altı boya ciddi bir konudur.Bu aracı yetkili bir ford servisinde (kaporta-motor-yürüyen aksam full yani) bilgisayarlı teste sokturmak istiyorum.Ekspertis raporu almak istiyorumda denebilir.Güvendiğiniz önerebildiğiniz yada sürekli çalışıpda memnun kaldığınız bir ford yetkili servisiniz var mıdır?İşin korktuğum yani arabayı satan adam Özel Ford Bayiisi adam şimdi piyasaya hakim olup arabayı sokturacağım servisle iş birliğine gitmesin?Bundan şüphe duyuyorum.
Birde sanırım Ankara'da Computest diye ekpertist raporu veren firma varmış Bursa'dada emsaline rastlamak mümkün mü?Birde bu ekspertis raporu almak kaça mal oluyo?50-60 lira arası diye duydum.Aracını sokturan var mı?
(Dip Not:Alacağım araba Nilüfer'de ona göre yetkisi servis söylerseniz sevinirim.Yada ters biyerde olabilir.Size kalmış)