Yorumlarınız için teşekürler arkadaşlar. Konuyu açıp, yorum yapan arkadaşlara da hemen dönemediğim için üzgünüm. Bu ismi almadan önce ben de düşündüm aslında, zira bundan önce de beğenip aldığım fakat projelerimi hayata geçiremediğim bir çok isim olmuştu. Kaliteli bir video sitesi yapmak belki farklı bir site yapmaktan daha zor olacak ama uğraşmaya değer diye düşünüp aldım.
Bunun dışında almadan önce aslında bende birazcık araştırdım. Öncelikle Google performansının nasıl olacağı üzerinde durdum; zira sitenizin ismini reklamlarla duyuramayacaksanız arama motorlarından ziyaretçi gelmesini beklemekten başka pek fazla bir seçeneğiniz kalmıyor.
Google aramalarında arayacağınız kelimenin aylık kaç kere arandığını tam oalrak gösteren bir yer var mı ben bulamadım ama gene Google'ın kendi hizmeti olan Adwords'ten yararlanmak sanırım en kolay yol.
https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal adresinden aramak istediğiniz kelimeyi girdiğinizde aşağı yukarı aylık aramalarla ilgili bir fikir sahibi olabilirsiniz. Ben de bu alan adını almadan önce bu tarz yollara başvurdum ve çok aranan bir isim olduğunu görüp almaya karar verdim. Google'ın kendi verilerine göre de geçtiğimiz şubat ayında içinde "yerli" geçen 1.200.000 arama yapılmış.
Umarım ilerleyen zamanlarda güzel bir proje ile temiz bir site yapıp koyabilirim..
Bunun dışında isim veya herhangi bir proje ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum.