Merhaba Arkadaşlar,
Kendime uzun süreli oynayacağım ve zevk verecek bir oyun arıyordum.World of warcraft'ı araştırdım ekran görüntüleri,oynayanlar vs. çok iyi dediler.
Bu oyunu bilgisayara karşı yada internetten ücretsiz nasıl oynayabilirmiyiz?
Ücretsiz oynayamazsak bu tarz oyun önerileriniz var mı?
Oynayan arkadaşlar yorumlarını ve bilgilerini yazarsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.Umarım yanlış bölüme açmadım...
wow diyince 2 tür geliyor aklıma biri
Dota dotada zevkli herhangi bir para ödemeden oynayabilirsin sıkılmadan, bir diğeri ise orjinal wow yani bir seferliğine 45$ ödüyorsun orjinal şekilde bi charın oluyor işte item yap falan filan ama bunun free serverları var Türklerin oynadığı bi wow serveri var Turkwow die sanırım bir çok arkadaşım orda oynuyordu ordan başlayabilirsin bence hemen direk para basıp orjinal oyuna başlama derim. Knight ta güzel oyun ama çok parasını yiyor insanın yani yeni başlıcaksan daha önce hiç oynamamışsan bu oyuna para yatırmanı istemem çünkü çok bağımlılık yapıyor. Knight ta free girebiliyorsun ama bronz silver gold platinum gibi üyelikler mevcut kendine has özellikleri filan var free oynarsan her server'a rahat giremezsin öncelik premium üyeliklerdir. knight'ta koxp denen bir bela var hiç bulaşma

sana tavsiyem bu tarz oyunlara değilde ikariam, travian tarzı oyunlar oyna derim