bakınız arkadaşlar,
Sn. ilgili,
Sitemiz cuma gününden beri kapalı , genel bir sorun denildi fakat ne zaman açılacak sayfamız bilgi verirmisiniz ?
tşkler
Sn müşterimiz
Sunucumuzdaki problem giderilmiştir. Yedeklerinize erişim sağlamamadı. Ftp alanınızdan dosya yedeklerinizi tekrar gönderdiğinizde çalışcaktır. Anlayışınız için teşekkür ederim.
iyide benim sitelerim wp tamam dosyalar mevcut fakat database falan birşey kalmamış ki
ben isimtescili kullanmıyorum ama yaptığım bir sitenin domain ve hostu burdandı.. keşke olmasaymış. Aynı sorun o sitede de oldu 6 gün kapalı kalır mı ya bi site ? telefonla arıyorum kıvırıyorlar işte arkadaş gelicek yedek atan arkadaş şuan yok felan filan en son bugün aradım yedekler yok ! şaka gibi ya bir hosting firması çalışma yaparda yedek almaz mı ? ne saçma bişey bide yalan söylüyor yedekleri attık sizin gibi 3-5 sitede bu sorun oldu diyor.Sonra diyorum hiç mi yedeğiniz yok diyor ocakta alınmış yedek var onuda atarsak insanlara yazık olur database i olanlar var zırvalıyor e dedim bizim yok mu databaseimiz ? e beyfendi bişi diyemiyorum. Yorumsuz yani yaptıkları tamamen iş ahlakına uymayan davranışlar.. Alllahtan bu firmayla çalışmıyorum