arkadaşlar 3 hafta önce bir site kurmuştum , herşey gayet yolunda gidiyordu , paso özgün içerik paylaşıyordum düzenli olarak , yani hergün 2-3 adet özgün içerik paylaşıyordum , çok kısa bir süre google konularımı indexlemeye başladı ve 2 haftada istediğim kelimede google da birinci sıraya yerleştim , taki düne kadar , dün ne olduysa sitem değil birinci sıradanı listede bile gözükmüyor , ilk sırada çıkan site şimdi 7 sayfada bile gözükmüyor.site adımı tam bir şekilde yazmama rağmen yine çıkmıyorum googla bunun sebebi nedir ?
site:siteadı.com yaptığımda tüm konularım gözüküyor yeni açtığım konularda, ama google da gözükmüyor , eskiden xxxx yazdığımda ilk sıradaydım şimdi listede bile değilim
sitemden şuana kadar hiç link çıkışı yapmadım , yani link eklemedim siteye , hep özgün içerik yayınladım , böyle olmasının nedeni nedir ???
info:siteadi.com olarak bakınız.Eğer çıkıyorsa sorun yok demektir.Ama çıkmıyorsanız büyük ihtimal ya sandbox yediniz yada filtreleme vardır...
Sıralamadan kaybolma olayı hemen hemen her sitenin başına gelir.Genelde pagerank güncelleme dönemlerinde olur.Mart ayının sonlarına geliyoruz.Son güncellemeden bu yana 3 ay geçti sanırım bu aralar yeni güncelleme olacak.O yüzden kelime dalgası nedenilye sitelerin sıralamaları değişiyor.Zamanla eski yerine gelir.Bekleyin içerik eklemeye devam ediniz.