axikedi de noktaxxx da yer yer haklı. Ancak neticede bu premium, superpremium bilmemne tarzı harflerin zaten jenerik ya da yaygın kısaltma alan adlarını bulmanın daha zor olduğu piyasada birşeyler ifade ettiğini unutmayalım derim. Yani com, net, org vesair uzantı önemli bir kriter olmasa ve tld sahipleri yeni tld'ler açıp dursa, o zaman jenerik ya da kısaltma alan adı bulmakta kimse zorlanmazdı. O zaman bu premiummuş, superpremiummuş kimse de önemsemezdi. Çoğu zaman önemsenecek bir şey olmaktan çıkmış olurdu.
Dolayısıyla harflerin muhakka değeri oluşuyor ama bunun alım-satım piyasasında mı yoksa perakende piyasasında mı değerleneceği, o alan adına atfedilebilecek anlamlarda yatıyor.
Konuya dönersem, ben de bu tür alan adlarını seviyorum ve arada hoşuma gidenleri alıyorum. Alan adı TC için palindrom olarak nitelendirilebilir. Aslında palindrom ancak sayılar ve kısaltmalar için alan adında bir şey ifade eder diye düşünüyorum. Çünkü palindromik kelimeler zaten jenerik. Tabii 3-4 harfli jenerik kelimeler bir de palindromik kelime ise küresel olarak değerine değer katar.
Şimdilik tcct alan adının belirli bir fiyatı olduğunu düşünmüyorum. Aynı şekilde 4tt4 ve fssf de bence böyle ama 75-100 $ etiket koymuşum bunlara. Satma girişimim ise reklamını hiç yapmadığım panoda durması dışında yok

Çok belirgin piyasası olmayan alan adları için zaten yapılacak şey de odur herhalde. Tescil edip de 10 lira ile satışa çıkarmanın anlamı olmaz

Düzgün şekilde fiyatlandırıp yatırmak en iyisi sanıyorum.