Son 4-5 senedir aşırı stres içinde bulunduğum için saçlarımda aşırı dökülme meydana geldi. Özellikle başımın ön taraflarında ciddi derecede açıklık oluştu. Yaşıtlarıma bakıyorum adamların kaşlarıyla saçları arasında 1 cm bile zor yer kalmış bende 10 cm var

Saç kılları acayip derecede güçsüz. Duşa giderken 2 elimle saçımı kaşıyorum ve avuç içine baktığımda saçtan avucumun içini göremiyorum Ayrıca buna bağlı olarak aşırı yağlanmada var. Öyle ki saçımı yıkadıktan 3 gün sonra falan saçımda yağlanma geri geldiği için saçımı görenler jölemi yoksa parlatıcımı sürdün diye soruyorlar.

Sizce %100 etki olmasada yaza kadar neler yapıpta dökülmeyi azaltıp saçı çoğaltabilir ve yağlanmadanda kurtulabilirim? Kendi tecrübeleriniz varsa bu benim için daha iyi olur. Sarmısak ile tuzu birleştirip kullanmayı önerenlerde var. Artık kokusunu falan geçtim eğer işe yarıyorsa gidip 1 kilo sarmısak alıp uyguluycam

Kendi tecrübelerinizi ve şampuan önerilerinizi bekliyorum.

Not: Geçen yazdan beri bioxcin şampuan kullanıyorum ancak bi halta yaramıyor. Biomeen almayı düşünüyorum. Önerirmisiniz?