raylaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biirde benim sitede 11k yazı
20k da etiket var bendeki video dğeilki hiç yazı olamış gibi davransın hepsi yazı nerden bakarsanız bazı yazılarım 3-5 sayfa dahi sürüyor bunun için bana yardım edecek bir arkadaş birde ayrıca bir şey daha sormak isterim 3 karelkterden az etiketleri otomatikmen silme diye bişi yokmu

Sitemapı 2 ye bölebilirsiniz hocam. Arama yapın gerekli bilgilere ulaşacaksınız.Birde 2-3 sayfa geriye giderseniz 3 karakterden aşagısını silebileceginiz bir kod vardı.

Hocam bana p.m atmışsınız buradan yazim yanlışımız olursa veya başka ark. biliyorsa tam anlatırlar ben hiç denemedim onu söylemek isterim.Ama biyerde okumuştum.

Öncelikle ftp içine sitemap2.xml diye bir dosya oluşturun birde sitemap2.xml.gz oluşturun.
ayarlar > xml-sitemap içinde site haritanızın konumu var oradan özel konumu seçin, ve oraya ftp içinde oluşturduğumuz dosyanın adını verin /home/temaci/public_html/sitemap2.xml altındakinede http://www.siteadı.com/sitemap2.xml verin kaydedin

sonra kaydedip sitemapınızı oluşturun bundan sonra oraya kaydedecektir.

İsterseniz bunu etiketler içinde yapabilirsiniz. Bir sitemapa konuları ekletirsiniz bir sitemapa etiketleri ama manuel yapın, admin panelde onun yeri vardı. Sitemaplar el ile kurulsun inş. yardımcı olmuşumdur bildiğim bu kadar.