MeSsO_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ceza verilmemesi gerekiyor diye birşey yazdımmı ?

Ayrıca bahsettiğin olaylardaki kapamalar toplu bir şekilde işlenmiş olaylar.
Bunda ise bir bireysel tartışma kavga artık ne ise.
Bir bireyin yaptığı birşeyden bahsediyorum ben yöneticiler adam tutmuyo demişin birde.
Verdiğin örneklerin bu olayla alakasını bi düşünüp tekrar yaz.
Bi kişi su atarsa gözükmez 1000 kişi atarsa gözükür ceza gelir.
Bi kişi taş atarsa gözükmek 1000 kişi atarsa gözükür ceza gelir.
bi kişi küfür ederse duyumaz 1000 kişi ederse duyulur ceza gelir.

He eğer sen bi kişi su atarsa 1000 kişi su atarsa bişey değişmez ikisinede ceza verelim diyosan bu ülkede hiçbir maç taraftarla oynanmaz.
Ben ceza verilmemesi gerekir demiyorum ayırca.
Verilecek cezanın iki kişi arasında geçen münakaşadan dolayı Galatasaray klübünün sahasının kapatılmasının yalnış olduğunu söylüyorum.

Umarım ne demek istediğimi anlatabildim.
1000 kişinin attığı suyu engelleyemezsin ama 2 kişinin kavgasını engellersin senin güvenliğin ne diye duruyor orada o adamlar oraya kadar gelene kadar güvenlik neden olaya el koymuyor? Bizim statdada kavga oldu ama güvenlik anında el koydu olaya kimse kimseyi atmadı veya atlamasına neden olmadı 1 değil 2 değil daha gecen sezon örneği var gözümüzün önünde saçlara çıkan taraftarlar yüzünden o kadar ceza aldını ama halen güvenliği sağlayamıyorsunuz olay dahada ileri gidiyor aşağıya birisi atlıyor tribün bu olayın gerçekleşmesine neden oluyor bu olay münferit oluyor önce statda güvenliği sağlayın sonra münferit dersiniz... Bizim everton maçında silah sesi duyuldu saha kapatma cezası verildi aradaki fark ne? ikiside münferit olay bir olay niye denmedi? 1 kural varsa herkese vardır bana 5 maç sana para cezası veriliyorsa ADALET nerede? FENERASYON nerede?

Kapatılmadığı için çok memnunum şimdi 2 maç ceza verilse pek fark eden birşey olmayacak bizim için asyde bizim 1 gol atmamız sizin sahanızın 3 hafta kapanmasına neden olacak helede o golü atan kişi Emre olacaksa sahaya yağacak maddeleri az çok herkes tahmin eder.