Evet, scripti mümkün olduğunca Türkçeleştirmişler, ama çoğu kısmı hala ya Çince ya da İngilizce. Destek forumları da var 2-3 tane. Ama bir hevesle işe başlamışlar, yarım bırakmışlar. Hatta destek sitelerinden biri de satışta, bu sitede ilanları da vardı sanırım. Kurulumu da dediğiniz gibi gayet basit. Ama düzenlemek gerekiyor, o haliye kullanılacak gibi değil. Ayrıca tema sıkıntısı da var, orijinal sitelerinde bolca tema var fakat Türkçeleşmesi gerek. Bir-iki tane discuz kullanan ve gayet başarılı sitelere rastladım. Demek ki bunu yapanlar var diye düşündüm, ve madem emek verip halletmişler meseleyi, ücreti karşılığında kurdurmaya karar verdim. Aslında o arkadaşlar destek sitelerinde paylaşımda bulunsalardı bir çok kişi faydalanabilirdi ama kendi seçimleri sonuçta.
*OkyanusMaster kardeş, keşke acele etmeseydim ama discuz kuracak biri çıkmayacağını sandığım için aklımdaki siteyi joomla ile yapmak üzere bir arkadaşla anlaştık. Vazgeçmek de olmaz ayıp olur, çalışmalara başladı. Ama discuz u da kullanmayı çok istiyorum. Bu nedenle teklifinizi yine de değerlendirip onu başka sitede kullanabilirim. Keşke aklımdaki şey için olsaydı çok daha güzel olacaktı ama neyse artık. Ben msn adresinizi ekliyorum.
Saygılar.