Sufis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen.
Dilsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazinin tamamini okudum.

Hangi adport'dan bahsediyorsun, 3 aydir ödeme yapmayip türk webmaster piyasasinin içine eden adport.com.tr 'mi?

Hangi adtecth'den bahsediyorsun, reklamlari yayinlattirip, ödemeye 3 gün kala hesaplari kapatan adtecht'denmi? yoksa türkiyede internetin anlamina bilmeyen internete yeni girmiş cahil insanlari kontür tuzaklarina düşürüp sömüren adtecht'mi?

hangi hepsiburada'n bahsediyorsun, tik başi 0.01'e kadar düşürüpde tiklari saymayan hepsiburada'danmi bahsediyorsun.

Gittigidiyor diyorsan eifallah, türkiyedeki işinin hakkını veren en temiz firma ona lafim yok.

yukaridaki yaziyi neye dayanarak yazdin merak ettim doğrusu. Bütün dolandirici reklam firmalarini güzel, adsense'yi kötü göstermişsin.

Önce araştir, bak, öğren, oku sonra birilerini eleştir. saçmalamişsin başkada bişi yok.
Adsenseyi Kötü Göstermekmi Türkiyede Adsenseden Alıcağın Para Miktarı 0,01 .. Adtechden İyi Para Adamlar Gördüm Adporttanda Gördüm. Yarası Olan Gocunur. Neye Dayanarak Yazdığıma Gelirsek. Adsense Analizi ve Kullanımı Konusunda İyi Olduğumu Düşünüyorum..

Evet Haklısın Bir Şey Bilmiyorum Sen Daha Çok Biliyorsun Ama Bir Şey Bilmek Değil Parayı Kazanmak Önemli Yorum Yaparken Dikkat Et

dinot: yanlış anlama ama gün daha bitmedi.