Sadece tahmin mi sallıyorsun yoksa içeride tanıdıkların varda ona göre mi söylüyorsun.Oynayacak duruma gelmese ortaya laf atılmazdı bence.barosta iyileşti dendi herif başladı yavaş yavaş oynamaya.Evet birden fener maçında ilk 11 de çıkması iddaalı olur ama bence fener maçında 2. yarıda oyuna girebilecek durumda olur bi 15-20 dk oynar enazından.Sonuçta kewell uzun süredir takımdan ayrıda olsa çalışıyor antreamanlara çıkıyor.
Hayır, tahmin sallamıyorum bu benim düşüncem elbet. Fenerbahçe maçı yüksek tansiyonlu bir mac olacak zor bir mac geçicek. Uzun süredir oynamayan bir oyuncu oynarsa bizim icin intihar olur? Bu kısım sence yanlış mıdır? Zaten çok alternatif oyuncumuz var. Kewell'in fenerbahçe macında oynamasına hic gerek yok.
Ha maçın gidişatına göre belki girebilir. 2-0, 3-1 olur son dakikalarda oynayabilir. Baros örneğinde rakip takım o kadar iyi bir takımda değil. 2-0 öne geçmişiz rahat gidiyoruz sokar oyuna.. Ha 2-0 yenilseydik barosun oyuna girme oranı %10du.. Sakatlıktan yeni çıkmış oyuncular yavaş yavaş sıradan maçlarda iyi rakip olmadıgı sürece veya maçların gidişatına göre oynayabilirler.
Bu benim fikrim.