Ücretsiz Kullanabileceğiniz Alışveriş Scriptleri İndir
Script Adi:
Jevci Sipariş Formu Scripti
hiti:
555
gönderen:
endergul
Dil:
asp
Açiklama:
Jevci Sipariş Formu çok kullanışlı mini bir sipariş formu.
Ücreti:
(Ücretsiz)
----------
Script Adi:
osCSS 1.2.1 E-Ticaret Scripti
hiti:
649
gönderen:
TTWax
Dil:
php
Açiklama:
Gpl açık kaynak kodlu php ile yazılmış bir e ticaret yazılımı uygulamasıdır. Kodlamada XHTML 1.1 kullanılmıştır. En fazla tutulan ücretsiz kaliteli e ticaret yazılımlarından bir tanesidir.
Ücreti:
(Ücretsiz)
----------
Script Adi:
Al Sat Scripti
hiti:
698
gönderen:
hakanarpa
Dil:
asp
Açiklama:
Arkadaşlar Bu Scripti Kendim Yaptım Baya Uğraştım Vatana Millete Hayırlı Olsun Scriptte Bazı Hatalar Var Onları Kolayca Düzeltirsiniz Bu Script Doğancan Çevik Tarafından Yazılmıştır Kurulum: Arkadaşlar İlk Önce FTP Adresinize Dosyaları Yüklüyoruz Sayfa Bomboş İlan Eklemek İçin ucuzalsat.mdb Dosyasına bakınız ilanları oradan koyacaksınız..... Güvenliğiniz İçin ucuzalsat.mdb Adını Değiştiriniz Değiştirdikten Sonra baglan.asp den yeni mdb adınızı yazınız Saygılarımla Doğancan çevik 2008
Ücreti:
(Ücretsiz)
----------
Script Adi:
PHP Mail Dağıtma Scripti - AtMail OpenSource
hiti:
331
gönderen:
TTWax
Dil:
php
Açiklama:
Görselliği ve AJAX yönüyle dikkat çeken oldukça güzel ücretsiz bir php mail dağıtma scripti. Gereksinimler: * PHP 5.X recommended ( PHP 4.X supported ) * MySQL database server * Access to the php.ini to set runtime configuration * IMAP4 server to access accounts
Ücreti:
(Ücretsiz)
----------
Script Adi:
Maian Cart Alışveriş Scripti
hiti:
1051
gönderen:
bilge adam
Dil:
php
Açiklama:
Çok kolay kullanımlı, yönetici paneline sahip, kullanışlı bir script. Scriptte paypal eklentisi mevcut. Satışlarınızı direk paypal üzerinden yapabiliyorsunuz. Ürünleri kategorilere ayırabiliyor, stok miktarı girebiliyorsunuz. Bunların yanında ürünlere opsiyonlar ekleme şansınızda var. Yönetici paneli demo: http://www.maianscriptworld.co.uk/ph...dmin/index.php
Ücreti:
(Ücretsiz)