brkO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hehe bu komikti güldürdüğün için teşekkürler.
Apple her çıkardığı üründen yılda ortalama 1 milyar dolar kâr ediyor. Hele iphoneyi hiç sorma ondan acayip para götürdü. 60 milyar doların üzerinde kâr etti 3 yılda.

Mesela şuanda daha piyasaya çıkmamış olan ipad için ön sipariş almaya başlamışlar ve 120bin ön sipariş gelmiş ve buradan 1 milyar dolar kâr'a şuanda ulaşmışlar bu ön siparişlerle. Hele satışa çıktığında gör bakalım ne olucak.

Google ise gelirinin %80i reklamlardan geliyor ve yılda 1,5 milyar dolarlık bir kâr sağlıyor buradan. Şimdi söyle bakalım bu rakamlarla Google, Apple ile nasıl kapışacak. Ayrıca Google, Apple'ı aramalardan çıkarsa bile ırgalamaz Apple, çünkü onun aramalarla bir alakası yok iş yapması için. Hollywood filmlerinde eğer bir filmde bir bilgisayar görünücekse bu mutlaka appledır. veya internette bir ürün tanıtılıyorsa bu tanıtılan ürün internet sitesiyse mutlaka o siteyi macosx işletim sistemi ile girilmiş vaziyette gösteriyorlar çünkü tasarım bilgisayarlarının çoğu apple birde ayrı hastaları var bu markanın deli gibi tanıtım yapıyorlar. vs. vs. Apple istese çok rahatlıkla Google'a sağlam bir darbe vurur. Yani kısaca Google Apple'ın rakibi olmaz. Onun tek rakibi Microsoft.

Google'la kıl birçok gazete, internet firması, tv ve diğer tür firmalar var. Bir sıkıntı olsa Apple hepsini Google'a karşı toplar.