turkdomainer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
istatistik ve host ile ilgili bilgiler gelince yeni teklif yapılacaktır
hocam siz ya konu okumamısınız
su konuyu okuyun her bilgi var neyın pm istiyorsun telklıfınızı konuyu okumadan gerıye cektıgınız acık ve net bu tıp acık artımalarda teklıf veren gerı cekenler hakkında - ıtrader verilmesi dogaldır ve sız bu yazdıklarımı okuyacaksınız umarım mantıklı bır cevapınız vardır buyrun satın almak istiyorsanız teklıfınızı yapın bunlarda okumaya tenezül etmediginiz bilgiler ve sizin için - itrader hakkımı acık artırma bitince kullanacagım ve aynen şöyle yazıcak - itraderde konularınıza okumadan teklif verir güvenmeyin hiç bir zaman dıyecegım ınsafya konu da bır vesıkalık fotorafım yok onuda size isterseniz pm olarak atarım tıpkı okumaya tenezül etmediginiz bilgileri pm olarak attıgım gibi bana pm ye mantıklı bır cevap hoca yoksa baslamayan webmasterlık karıyerın bu konuda bıtıcek emın ol 40 mesajın var 2 sı benım konumda ayıptır
konuma artık siteyi satın almak istiyorsan teklıfını yaz sadece
turkdomainer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google analytcs verileri varmı. host durumu ve reklam kazançlarını gösteren görüntüleri pm alabilirmiyim. Teşekkürler.

site vps sunucuda barınmakdadır 30 tl dır
ayrıca google analytcs yoktur ve neden koyayım ben zaten konuya 2009 eylul ayından berı yukselısde oldugunun resmını koyumusum
ve zaten reklam kazancı ıcınde
reklam gelırlerı:gunluk 4 tl soft reklam pop up ve dıger reklam sırketlerı ve sahıslar ıle aylık reklam gelırı 400 tl sınırındadır reklam alanlarının cogalırsa gelır atar ama ben sadece sag sol kolon seklınde banner ve her sayfada acılan pop up kullandım splashda alabılırsın konu ıcı reklamda bu ıkı reklam turunu kullanmadım kullanırsanız gelır artıcaktır

forumda önemlı olan su konular tamamıyla postcular acılır ve sadece postcular tarafından yorumlanır uyeler konu acamaz ve yorumlayamaz eger uyelerın konu acma ve yorum yapmasına ızın verırsenız sıte 3 ayda tavan yapar

pekı ben neden siteyı satmayı dusunuyorum rusya ya tasınıyorum ve rusyada ev kıralamam netımı aktıf hala getırmem en assagı bır ayımı alıcak ve forum hıt kaybedıcek bırazda tıcaretden anlayan arkadasımız günde 500 yeni üyesi olan bır forumun bu fıyatı 3 ayda cıkaracagını ve alan arkadasımızın kar edicegını söyleyebılır rahatlıkla

suan sıte de tek soft treklam var onuda site sahıbı alıcak demısım su an soft reklamda bulunan Bu Ay Toplam Kazanç: 68.6146 TL TL tl ıle satıyorum rusyada bu para ılede ilgilenemıyecegım ve benden sonra cekıcek kımsede yok o parayı yanı sıte suan yenı sahıbıne calısıyor ve alıcak arkadas sımdıden parasının bır kısmını cıkarmıs olucak arkadasa sımdıden hayırlı olsun

su an için en yükset teklif
krmcnyldrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
500 Türk Lirası (kalırsa pm lütfen)
hemen al 750 tl
acık artırma baslangıc 500 tl mınımun artıs 50 tl satıs persembe gunu gece 00:00 en son teklıfı veren