fenArt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben diyorum ki garanti veriyorum dedim.
Eğer garanti verdiğim halde olmazsa ha o zaman gelir laf atarsınız.
Saçma sapan mesajlarınızı okumak zorunda değiliz.
İlk mesajı üstüne binme olayı falan yok.
ilk mesajını adam gibi yapsın o zaman umrumda mı sanki ?
Kişide diyorki "garantiyi neye göre veriyorsunuz" bunu sormak herkesin hakkı forumda olduğumuz için girişimler sürekli eleştiri alır ve bu gibi sorularla karşılaşırsınız bu durumlarda agresif olacağınıza tam tersi madem girişimlerinizde çekineceğiniz bir konu yok ise rahatlıkla açıklayabilirsiniz, ilk mesajı olmasına rağmen bence çok yerinde bir mesaj olmuş yani bana göre "adam gibi mesaj" size göre olmayabilir saygı duyarım

Şahsım adına hiç bir şeyinize laf atmadım sonuçta sizin yaptığınız yada yapacağınız hizmet hakkında eleştiride bulunmadım mesajlarım size saçma gelebilir bunuda doğal karşılarım herkesin savunma ve düşünce yapısı farklıdır kimi insanlar güzel bir şekilde "düşüncelerinize katılmıyorum sebebi vs..." diyerek tepki verir, kimi insalarda yine kendilerine ve kişiliğine uygun bir şekilde "saçma sapan, laf atmayın" gibi ifadeler kullanır

Sonuçta; Demokrasi=İnsanların devlet tarafında eşit ve karşı tarafındakini zarara uğratmadan dilediği gibi düşünme ve davranma yapısının oluşturulmasıdır

project2007 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Steamdan 5$'a source aldım steam serverlarında oynuyorum hile vs. ile karşılaşmadım.Üstelik yaş seviyeside düşük değil.
evet aslında en güzeli bu şekilde 5$ vericeksiniz sağlam kişiler ile güzel bir yerde güzel kişiler ile oynuyacaksınız ayrıca yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi sürekli aynı yerde(server) onarsanız ortamı bilir tanır ve tanınırsınız o zamanda eğlencenin tadı çıkar

askerden önceki zamanlarım aklıma geldi ne güzel evde net varken hepimizin zevk için cafeye giderdik arkadaşlarla orda tadı daha güzel çıkıyordu