Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim ;

Şu Konuda daha önce bir uyarı yapmıştım. Ama beni dinleyen olmamış ve malesef sonu kötü bitmiş.

İki tarafıda tanımam fakat insanlarımı uyarıyorum. 2. EL lisans key almayın. Size herhangi bir belge-fatura-cd-dvd vermiyorlarsa uzak durun. Yukarıdaki konuda %100 AdanaTek suçludur. Kendisini uyarmıştım fakat dinlemedi. 25$ windows 7 lisansı mı olur ? Satan adamın o keyi kullanmayacağını yada satmyacağını garanti verebilme gibi bir sözü olabilirmi ?

Bu konuyu neden açtım ? İlk siftah atıldı. Yani kasa üzerinde laptop altında gelen keylerin ucuza satışı başlamış oldu. Sizleri uyarıyorum. Almayın etmeyin. Giden paranıza yazık. Emin olun ha crack yapmışsınız ha o keyi kullanmışsınız.

Hele hele şirketseniz başınız çok yanar. BSA baskınında size key sormazlar. Size lisans belgesi sorarlar. Fatura sorarlar.

Bu konuyu açmaktaki tek amacım. İlerde yaşanacak tatsızlıkları başlamadan bitirmek.

R10 yönetiminden tek ricam 2. el Windows lisans KEY'i (Kasa ve laptop altında satılanları-belgeli faturalı satışa sözüm yok) Yasaklamanız.

Key satımı serbest ise hala bende satışa başlarım. Şuan elimde kullanılmamış 100den fazla windows 7 keyi var. Şirkete alınan windows7li bilgisayarlara direk XP kuruldu. Fakat bunların satışının yasal bir onayı yok.

Lütfen Dikkatli Olalım !!!!