terbiyemi bozma adam gibi konuş, siteyi yönlendiren adamları bulup sen getirmedin mi bana ? Bu siteyi yönlendirmiş diye demedinmi bana ? Birde utanmada 525tl borcun var diyorsun siteyi aldıgım gün siteye reklam bile alamadim etiketleri silinmiş site yönlendirilmiş birton link vb eklenmemişmi bunların sebebi kim o zaman 65 k site nerede site yönlendiriliyor bütün hitler başka sitelşere gityor sende bana düzelticem bunu yapanları bulucam bilmem ne yapıcam diyen sen değilmisin evet adamları buldun hani ne yapabildin hiç bir şey nedenmi çünkü sen koskoca bir hiçsinde ondan ancak işin gücün milleti kendine inandırmak ve sonrada bu durumlar olunca ortadan kayıp olmazk kullandıgın telefon bile kapalı 7/24 neyden bahsediyorsun o para sana haram zehir zıkkım olsun alalhım bir yerinden mutlaka çıkarıckatır o parayı başkada bir şey demiyorum.sadece alıcak arkadaşlara şunu diyorum bu kişiden ne reklam ne site hiç bir şey almayın ben bir ticaret yaptım 1000 tl param gitti sizde yanmayın benim gibi arkadaşlar.
Ben yandım param boşa gitti 1000 tl.ben ne dedim inşallah dahada fazlasını çıkarıcak o paranın senden rabbim buna inanıyorum hani ne oldu reklam parlarını ödüyorum diyorsun o zaman adamlara o hitli reklam aldıgın sitelere koysana ? Parayı geri ödemek yerine.sana vps vericem 1 yıllık sen önce siteyi düzel sonra dam gibi gel deki aha kardeş siten düzeldi 525 tl ve vps mi ver ben sana 1000 tl daha vericem vps'yide 2 yıllı k vericem şu anda siteyi düzeltmek için kaç kişi seferbek olduk ama 3 gündür çalışıyoruz site çıkıcak diye tam aksine site dahada geriliyor neden senin gibi insanın yüzüne.
ben siteyi sana satarken garanti vermedim sana defalarca soyledim msnden de yazdım site kapalı hostunda sorun var var var defalarca soyledim. Sen site acık acık dedin ama kapalıydı ve sende iken siteyi yonlendirdiler bende iken değil. ben msnlerini buldum adam site yonlendirdim diyor, ben adama hırsız diyorum sen kardeş diyorsun git kardeşlerinden al siteni, extremetube.tk bu siteye yonlendirdiler siteyi o kadar adi bir ortam olmuşki hepinizin canı cehenneme.