Seven_46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan site alırken dikkat edin hocam site olduğu gibi size geçer sonra gece yatarsınız ertesi gün geldiğinizde sitenin hitleri düşüşte sitenize kodlar atılmış webmaster tools'dan yönlendirme yapılmış 301 yönlendirilmesi gerçekleşmiş sizde bunu site aldım ne güzel söyle, böyle kazanıcam diyerek amaçlarsınız ama bakarsınızki 2 gün sonra hitlerin %80 ni bile yok aynı benim düştüğüm kuyuya sizde düşmeyin arkadaşlar.Ben bu kişiden bir site aldım 65 K diye 1 site aldım 10 kişiyle muhattab oldum.Başıma gelmedik kalmadı site şu anda yeni bir site açsam 15 gün uğraşşam o hiti yaparım benden size bir tavsiye eğerki yazdıklarıma inanmayan arkadaşlar varsa özel PM istesinler gerekli detaylı açıklamayıda yaparım.

İyi forumlar.
Sana yazıklar olsun kardeş başka birşey demiyorum siteyi yönlendiren kişileride bulup msnde görüştün sen kalk 525 tl borcun oldugu halde bana çamur at
şu işide sizin gibi şerefsizler yüzünden bırakıyorum hepinizin allah a havale ediyorum.

Siteden bana daha 525 tl ve 1 adet 1 yıllık vps borcun var. 1 haftalık popup ve 1 haftalık sağ sol banner satışıda bana ait oalcaktı.
Ayrıca sitedeki reklamları kaldırdın, linkleri kaldırdın şimdi herkes geri ödeme yapıyorum senin yüzünden bunları silip attın ya allah bunları senin colugundan cocugundan cıkartsın.

Gelip birde konumu kirletiyorsun yazık.