qktq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ankaralısın ve Ankaragüçlüsün 2003-2004 yılında Gençlerbirliğimizi hatırlarsın belki kaç tane yıldız vardı kadroda?Takımımızdaki bütün futbolcular çok iyiydi ama hangisi yıldızdı?

Noldu peki birşey yapamaz diyenler sustu Başkent'i dinledi.Ankarada ilk maçta Blackburn Rovers'ı 3-1 yendik deplasmanda 1-1 berabere kaldık 2.turda Sporting Lisbon'la Ankara'da 1-1 berabere kaldık Lisbon'da 3-0 yendik,Parmayı Ankara'da 3-0 İtalya'da 1-0 yendik eledik Valencia'yı Ankara'da 1-0 yendik İspanya'da uzatmalarda elendik ve Valencia'yı o sene yenen tek takım bizdi,Valencia kupayı kazanmıştı ve bir önceki turda Bjk'yi elemişti,peki sonuç ne bunları ben niye yazdım Bjk'de yıldızlar vardı sonuç ne oldu yenildi ama biz yendik herşey yıldızlarla olmaz,Antep Roma'yı yendiğinde kaç tane yıldız vardı?Şimdi Ankaragücü 5-6 tane yıldız aldı sonuç ne?Yine yıldızı olmayan bir çok takım sizden önde.

Herşey yıldızla bitmez yani Fener'de o kadar yıldız var ne oldu?Bursaspor Türkiye Kupasın'da Bursada 3-1 yendi Lig'de de 2-0 geriye düştüğü maçı 2-3 kazandı.
Gençlerbirliğiyle ile ilgili sözlediklerine katılıyorum.

Diğer konuda tabiki maç sahada oynanıyo ama benim yıldız oyuncudan kastım sahada mücadele eden, teknik, her an sonucu değiştirebilecek profesyonel oyuncudur.

Fener okadar yıldız var ama her sene gs,fb,bjk şampiyon oluyo böle bir gerçekte var.

Bursaspor şampiyon olursa avrupa ligine gitmicek şampiyonlar ligine gidecek sende biliyosunki dağlar kadar fark var.