Evet arkadaşlar dostlar su konuyu acıklıga getirelim sizce benmi haklıyım modmu yoksa mzf nickli kardesimizmi hemen konuya gecelim 2 dk ayırıp konuyu ayırdıgınız ve cevap verdiğiniz icin teşekkür ederim. Gözünüze dilinize sağlık

Mzf nickli kardesimize Windows 7 home premium 32 bit işletim sistemi satmıstım
Bana download link sordu bende verdim ama ben kendisine sağlam bişe isterseniz dvd kargolayım diye secenek sordum kendisine kalmıs birşey tabi bu ama kendisi sanırım downloadı secti 1 hafta kadar gectikten sonra serial yanlıs kullanılmıs dedi
ödeme gecmemi söyledi durumum olmadıgı icin gecemedim Fakat sikayet konusunda hem o konuyu vermedi hem savunmasını size söylüyorum
Moda verdiğii gecersiz dediği kanıt resmi :

Googleden alınıp upload edilmediğini nerden bileceğim ?

Hadi bunu gectim ArsLan nickli modumuzun dediğine göre
Selam,

mzf' nin bilgisayarına Team ile bağlandım, ilgili keyler kişinin bilgisayarında kullanılmamış, göstermiş olduğu deliller beni mağdur olduğuna inandırdı. (Ayrıntılı bir araştırma yaptım)
Ücret iadesi veya yeni key vermenizi bekliyorum kişiye yaşattığınız sorunlardan dolayı.

Ben bu kişinin yani "mzf" nickli üyenin seriali alıp kullanmadıgını nerden bileyim yada 2 pc olmadıgını nerden anlıycam ? 1 ine windows 7 home premium kurup seriali girdiğini 2. cisinide mod arkadasımız team ile bağlanarak beni haksız duruma düşürdüğünü nerden bileceğim yada baskasına satmadıgını nerden bilicem mod arkadasımızın dediğine göre her durumda ben haksızım ben mağdurum Ben sanal makinede windows 7 kurup seriali denediğimde ürün anahtarının kullanımda oldugunu görebiliyorum simdi dostlar ben kullanmıyorum o kullanmıyor kim kullanıyor nerede uctu gittimi bu ürün anahtarı( block etmiştir microsoft derseniz sıfır ürün anahtarı verdim arkadasımıza)

Şimdi mzfnin arkasında modun bu kadar durmasının sebebi nedir sizce beni sallamıyor pek eyw birsey demiyorum ama acıklama yapmama rağmen gene sallanmadım napalım yine aynı cevap.

Şimdi sizden yorumları alalım dostlar ne diyorsunuz bu konu hakkında
Teşekkürler Selametle.