Alırken dikkatli olmak lazım.
Whois bilgilerinin bir yabancının üstüne olması,domainin 14 martta el değiştirmesi,domainin eski sahibinin piyasaca tanınan meşhur bir çinli olması ve o domaincinin domainlerini bu fiyatlara satma ihtimalinin olmaması ve alan arkadaşın çok fazla uzlaşmacı tutumu,hack domain kuşkularımı kuvvetli bir biçimde destekliyor.
Güzel hoş arkadaş domaini ilk transfer edebilir,domaini panelinizde görüp parayı aktarabilirsiniz.Lakin domain hack domain ise sahibinin şikayeti üzerine domain panelinizden gider ve ödediğiniz para ile kalırsınız.
Bundan 2 ay önce 75f.com 1a0.com domainlerini aldığımda başıma gelen olay buydu.Domainleri panelimde görüp parayı yolladım.Bunun üstünden 4-5 gün sonra domainler panelimden gitmişti.
Lafın özü dikkatli olmak lazım.Benim ağzım yandı,sizin ağzınız yanmasın.
Ama siz ben domaini alırım,domain elimden giderse dava açarım hakkımı savunur,paramı alırım diyorsanız size şunu söyleyebilirim.Bütün hukuk sistemleri malikin yani mal sahibinin(olayda domain sahibi) rızası dışında elinden çıkma durumlarında mal sahibini korur.Her halükarda domainlerini alır.