Beyfendi bir süre kapalı kalıp açılma olayı değil olay.Neredeyse 1 hafta boyunca vds kapalı kaldı.Hiç bir şekilde bilgilendirme yapmadınız.Sitenizde haberler kısmında olduğunu söylüyorsunuz bilgilendirmenin.O haberi sitede görebilmek için epey bi araştırmak gerekiyor.Yoğun bir çalışma tempomuz var bu kadar karışıklıkta o haberi görmemiş olmamiz normaldir.Bence mail yada mesaj yoluyla bildirmeniz gerekiyordu doğrusu bu şekilde.Ayrıca bana satış yaparken ücret geri iadesi yoktur diye bir şey söylemediniz.
Sonuçta kullanamadığım vede sürekli problemli çalışan bir vdsyi kullanmak zorunda deilim.2 defa yedeklerim önemli dosyalarım gitti.Vds belirsiz aralıklarla kapanıyor,uzun süre kapalı kalıyor.Vds ilk kapandığı zaman size kaç defa ticket attım,mail attım,cepten aradım hiç bir şekilde ulaşamadık.1 hafta sonra bize açıklama yapıyorsunuz.Problemin datacenter kaynaklı olduğunu söylüyorsunuz.Sizden destek almak gerçekten çok zor.
1 hafta kısa bir süre değil sonuçta.Size kaç defa mail attım vds acil lazım dedim,cevap vermediniz.Eğer Stoklarınızda başka sunucu veya vds yoksa,sizin bu durumda müşterinizi mağdur bırakmamanız gerekmektedir.
Buda şu şekilde olabilir; ya dost bir firmadan müşteriye vds açılır problem çözülür yada ücret geri iadesi yapılıp müşteri memnuniyeti sağlanır.Şu anki durum gerçekten hiç hoş değil.
Ben sizi profesyonel vede kurumsal çalışan bir firma olduğunuzu düşündüğüm için vdsyi sizden almıştım.Sanırım yanılmışım...
Sonuç; vds kapalı,Vds yi 2 yada 3 gün kullanabildim oda sürekli olarak kesinti olmuştu zaten.Vds yi geri iade ettiğimi kendilerine zaten bildirmiştim.Ücret iadesi istedim.Param hala geri iade edilmedi..Ekonomikvps kimseye tavsiye etmiyorum.
1- hizmet sözleşmesini okuyunuz.
2- vds ve dedicated ssl vs. hizmetlerinde ücret iadesi yoktur.
3- 2-3 gün beklerim sorun değil 1gbit hollanda gelicekse + yedeklerim önemli değil yazan sizsiniz.
4-vds ve dedicatedlerde yedekleme hizmeti müşteriye aittir.
5- firma değilim şahsım adına çalışmaktayım.hiçbir yerdede ben firmayım diye bir kelime kullanmadım.
6- ticket yolladıgınızda her türlü bilgilendirme yapıldı size.
7- sorun çözümlendi. vps kullanımınız var dilerseniz farklı lokasyonlarda açalım diyorum dilerseniz anlaştıgımız üzere lokasyon kullanmak zorundasınız.
8- magduriyetiniz giderilecek diyorum siz hala aynı şekilde r10 vb sitelerde sizin hakkınızda konular açacağım düşüncesindesiniz.
9- kimsenin kimseye mani olduğu yok...hizmet sözleşmesini okuyup ona göre hizmet alacaksınız.
10- telefon , msn desteği verilmeyecektir diye siteye not düşüldü.üyelikler silindi tekrar üyeolun bizimle iletişime geçin dendi.haberler kısmını okuyunuz.
daha nasıl bir bilgilendirme geçmeliyim.daha nasıl magduriyetleri giderebilirim.size ılımlı yaklaştıkça sert tavrınızı görüyorum.
Saygılarımla
Yusuf SEKBAN