Hesaplıhost.com magduruyum. 6 aylık reseller aldım hemen sonrasında 6 gun kapalı kaldı. Sonra sunucuyu ayarladılar ama 32 mb bellek limiti vermişler. Ben bu işi bildiklerini sanmıyorum 32 mb bellek limiti bir php programcısı için çerezdir.

& aylık para ödemiştim geri istediğimde 1 senelik ödemediğiniz için geri vermiyoruz dendi. Konuşma tavırlarıda sertti.

Hala kendi siteleri bile kapanıp duruyor. Sunucularında her türlü özelliği vermişler doğru ama parse_ini_file fonksiyonu açık oldugundan saldırılarıda çok alıyoralr. Ben bu işten anladıklarından emin değilim.

Güven sıfır.

Ben oradan 1 ay önce aldım. Kendileri bu arkadaş müşterimiz değildir derlerse banka dekontu elimdedir avukatıma verip yasal işlem başlatabilirim. İyiki banka havalesi ile ödemişim delil var elimde en azından..

Beni hesaplıhost site yöneticilerine bildirmiş, bu gün baktım boşta duran reseller kapatılmış, hizmetini ödedciğim ücrette yok, tabi faturasıda yok bu hizmetin. Ben teşekkür ederim. Site yöneticileri beni engelleyecekse öncelikle benimle irtibat kurmaları gerekiyordur sanırım. Sonuçta elimde belgeler mevcut. Haklı yere haksız düşmeyiz sanırım 24.03.2010 son editleme.