110 kilo idim, ve boyum 173 civarları. Düşün ne halde olduğumu.
Şimdi eski pantolonlarıma bakıp ben bumuydum diyorum.
78-80 kilo civarlarıyım şuan.
Bir kere zayıflayıp kurtulmak diye birşey yok. Yaşamını düzenliyceksin.
Yani 1 ayda rejim yapayım zayıflayım sonra ha babam yiyeyim dersen o iş yaş.
Ömrünün sonuna kadar 1 ay yemek yer, 3 ay rejim yaparsın.
Öncelikle yağlı şeylerden, hamur işlerinden, ağır tatlılardan (baklava vb.) kaçınacaksın.
Hiç yememek diye birşey yok. Candır bu çeker herşeyi elbet.
En hızlı kilo verdiğim dönemlerde bile düzenli tatlı yedim, ekmek, börek vb. şeyler yedim.
Yalnızca kalori hesabı yapacaksın. Yani akşam yemekte ekmek yemeyip 1 ufak dilim baklava yiyeceksin gibi. Bu şekilde hiç ama hiç zorlanmadan kilo verdim.
Elbet süreç uzuyor, ama en sağlıklısıda bu kilolarını kalıcı olarak veriyorsun, az yemek yaşam tarzın oluyor. Şuan istesemde fazla birşeyler yiyemiyorum.
Ablam yıllarca diyetisyene gitti diyetisyene gitmeyi bıraktığı an yine kilo aldı.
Ben onun diyetisyenden aldığı listeyi alıp uyguladım 30 kilo gibi muazzam bir rakamda kilo verdim ki malum webmaster adamız pc başından kalkıp kolumu bile kaldırmadım bunu yaparken. İnanın akrabalarım bile hayretler içerisinde, ömrümün sonuna kadar düşünsem böyle olacağın aklıma gelmezdi tago diyorlar.
Arzu edersen bu listeleri bulur sana scan edip yollarım.
Değişim listeside var yani 1 dilim ince ekmek neye karşılık geliyor. Bu şekilde ekmek yemeyerek istediğin herşeyi yiyebilirsin çikolatadan tut baklavaya kaymaklı ekmek kadayıfına kadar.
Bana ayrıntılı neler yapacağımı v.s yollarsan sevınırım böyle gidersem ilerde çok zorlanıcam