2 adet sunucum var mgadan ve fiyat olarak gerçekten kalitesine uygun fiyatlar.ayrıca 30+2 30 tl olayı server satıcılarının yaptığı bişiydir.1-2 yıl öncesine kadar adminlik fiyatları 1 ay 100 kontör iken serverların bir anda çoğalması ve fiyatları aşağıya düşürmesi sebebiyle çoğu server fiyatları 10 tl civarlarına çekti.Bende çekmek zorunda kaldım.20 kişilik bir serverın 80 tllik kirasını tek başıma karşılamak zor gelecekti çünkü.İyi güzel bu böyle devam etti.Adminlik verilecek kişilerin önce oyundaki durumuna bakıyorum.Belirli admin veya arkadaşlara sorup oyuncu hakkında bilgi alıyorum(kendim tanımıyorsam).ve 13 yaş altına adminlik vermiyorum genelde.Sevdiğimiz ve yaşlarından olgun davranan sayılı 13 yaş altındaki arkadaşlara veriyorum.
Hile olayına gelirsek.Hilecilerden çektiğimiz kadar kimseden çekmedik.13 yaşında temiz oynayanda var 30 yaşında hile kullananda.Sxe ban çıkınca çok sevinmiştim hileciler temizlenecek diye ama sonunda onunda çözümünü buldular.Tek çare steam.Steamıda hile kullananlar banlanma korkusuyla almayacağına göre almayacaktır.King diye tabir ettiğimiz iyi oyuncular steam alarak kalitelerini gösterebilecektir.Ama ülkemizde steam alacak kişi sayısı çok azdır.
Server satıcıları olayına gelirsek mygamearea'dan 10-13 yaşındaki çocukların server alma durumu pek yok gibi duruyor.30+2 30 tl olanları daha çok tercih edeceklerdir ucuz oldukları için.Bizde herşeyin ucuz ve kalitelisini aramıyormuyuz.Ama ucuz ve kaliteli tabiri burada sonuçsuz kalıyor.Tanınmış büyük firmaların tanınmış serverlarında oynamayı tercih etmek gerekmektedir.