çok haklısınız 10 servere giriyorsam sadece 2 server düzgün oluyor.Game monitordan bakarım pool_day mapı açık bi servere girerim ilk başta 2-3 kişi vardır.Admin normaldir 5-6 kişi olunca admin oylama yapmadan sormadan kafasına göre d2 açar.Neyse bişey demezsin, t olursun.Bir el paran birikir ve awp alırsın.Hemen dürbünü açıp t baseden,ct baseden B ye giden 2-3 ct yi indirirsin ve admin hemen slaylar.Neymiş base kalmak yasakmış.İzzah edersin ana bacı söver.Sen daha y ye basıp bişey yazamadan banlar.

Yada 8 kişi onlinedir bir serverde.6 kişi admindir.Tamam olabilir server sahibinin bileceği iş.
1 dk da bir map değişir sürekli birbirlerine bağırırlar biri d2 açar biri başka bi map.

Yine başka bir serverde admin wall açar.

as_crazytank2'de ct olup kalkan alırsın admin söver banlar.

Yok efendim bb dicekmişim.

cs_carzzz mapı açılı bir servere girerim.Adminin arkadaşı her 4-5 kişiyi ezer.Admine söylersin arkadaşı olduğu için bişey yapmaz.Adam öbür el oto ölünce çıkar tekrar girer.

Güzel güzel oynarken bir zekası kıt gelir wall açar.2 tane admin vardır ama admine okadar söylemene rağmen bir ban atmaz.Sonunda artık şurana gelir, wall açan oyuncuya söversin ama banlanan sen olursun.

Daha öncede serverim vardı adaletli bir yönetim uygulamaya çalıştım.Fakat ne kadar hoşgörülüysem o kadar başıma çıktılar.Az önce tanıdığım adam bana şaka mahiyetli söver, beleş adminlik ister, map değişsin isterler.Map değişmeden önce en az 3 kere oylama yaparım.
1-> map kalsın mı kalmasın mı?
2-> fun pro surf
3-> seçilen kategoriden maplar.

Map değişir adam 1 dk sonra derki sıkıldım başka map olsun.önceki mapta d2 diye yalvaran sıkılır onun keyfine göre map değiştirilmesini ister.

Çok güzel bir oyun fakat zorla soğutuyorlar.

Tabi bunun dışında çok iyi serverler de yok değil.Fakat bu serverlerde çok adaletli bir yönetim uygulandığından herşey gereği gibi olduğundan kimse adminlik almak istemez bu yüzden bu serverler zarar ettiğinden yakın zamanda kapanır.