Site adresi
www.forummekan.org - Forummekan.com (iki[ domain de verilecek)
Site için istenen fiyat 300 veren alır son fiyatımdır.
Sitenin aylık getirisi: reklam alanları kullanılmadı
Sitenin açılış tarihi: Ekim 2006
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun-film-program-knight online-mükemmel ortam
Günlük hit sayısı, kaynak link: Sitede sayyaç vardı(Kaldırmak zorunda kaldım.Hitler 750 üstüne tırmanmaya başladı.İndex arttıkça hit artıyor.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 yaşında domain Site kapanmadan önce PR 3 Tü.Şimdi 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tümüyle satılık
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
vbulletin 3.7.4 Lisansı + vbseo 3.2.0 lisansı ile verilecektir
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Her ikisi de Owned yani ömüt boyu lisanslar
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Açıklamalarım: Öncelikle siteyi ben 1.5 ay önce sitenın asıl sahibinden satın aldım.Aldıgım günden beri kaliteli içerik eklemeye çalıştım.Site çok kaliteli her açtıgım konu 5 dk sonra Google tarafından indexleniyor.Site aldıgımda 8 aydır kapalıydı hitleri sıfır ve indexleri de sıfırdı.Şu an 90K index var 1.5 ayda çok hızlı indexlendi.Google tarafından sevilen bir site..Site 4 yıldır aktif ve Bilenler bilir. 1 sene öncesine kadar çooook büyük hit ve güncellik yakalamış bir forumdu.Çok geniş bir içeriğe sahip.Şu an sıfırdan hitler 700 lere kadar geldi.Zamanında 15-20-25 K hit gördüğü oldu.Fakat şimdi zamana ve çalışmaya ihtiyacı var.
Sitede şu anda yerine oturmuş Moderator ve admın bir abimiz var.Siteyi kendi gözlerinden sakınıyorlar.Ben de onlara bu 1.5 ay içinde ayak uydurmaya çalıştım.
Satma nedenim: Bu siteyi parasızlıktan- işe yaramadıgı yada ilgilenmediğim için değil 2 ay sonra ÖSS ile beraber çoook yüksek ihtimal şehir dışına çıkıp(yurddışı olabılır) üniversite okuyacagım için satıyorum.Bu işlerde çok uzun bir süre uzak kalacağım.Diğer sitelerimi de kısa zamanda satmayı düşünüyorum.Aslında ÖSS den sonra da bu kaliteli siteyi yönetmeye devam edebilirdim.Ancak okul bitince uzak yol Kaptanı olarak denize çıkıcam bu yüzden hiç ilgilenemeyecek duruma gelicem.
Bu siteyi satın almanıza kullanıcıların samimiyeti ve sitede ortam yeter.Biraz mesajları araştırısanız dediğimi anlarsınız. Tüm içerik - lisanslar- Com.org 2 domainle beraber son fiyatım budur.. 300 TL