webde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selam, bir sitem var 1,5 yildir kelime filtresinde her alti ayda yada 3 aydan sonra cikip 2 -3 hafta durup tekrar aranan kelimelerde kayboluyor... ne yaptimsa olmadi siteyi tumuyle degistirecegim... kelime filtresine girmemin nedeni asiri link alimi... site yabanci dilde yardimci olabilirmisiniz? tabiki hakiniz neyse seve vermeye hazirim.... tesekkürler
Kimse kendi yapmış olduğu işi ile rezil olamaz. üç kuruş para vericeksin mal alıyormuşsun gibi pazarlık yapıyorsun yaşının adamı olmayı ögren sonra gel karşıma. muhattap olan'da kabahat zaten madem ki siten yok aktif o halde bana gelip de şu güne bu güne diye randevu alma. sitesi kapali adamida gördüm ben burada boş index duran ve o siteyi gene getirdim getireceğim yere okursa zaten kendisi yazacaktır. senin üç kurusuna ben kendimi yoramam git kendine bu işi daha iyi yapabilen ve dört dörtlük adam bul salla elini 50 liraya yapacak varsa gelsin ben vericem benim de işimi yapsın bende oturup keyfime bakayim. sabah'dan aksama kadar hem kendi islerimi yaziyorum hemde burada diger arkadaslarin vermis oldugu haklara karsilik emek sarfederek diger isleri yapiyorum kimsenin'de üc kurus parasina tenezül etmedim. hadi canım simdi kendine uygun birisini bulman dilegiyle konuma da yazip insanın canını sıkma.