fenArt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merak etmeyin işlerimi yola koyarsam gerçekten Cs bilgisi olan en azından olgun insanlarla dolu bir kaç server açmayı planlıyorum.
O zaman ne bu wall olayı kalacak ne de başka birşey.
Ne alakası var acaba? Kurdugunuz sw de wallı oyuncunun girememe garantisini neye dayanarak veriyorsunuz? Konu reklamlar kısmına kaymaya basladı sanki

------------------------

Konuya gelirsek 50 kontöre,komik fiyatlara adminlik satılırsa o serverda çoluk çocugun admin olması çok normal.Sırf bu işi ticarete dökenler var ve neticesinde parayı veren düdüğü çalar misali herkes admin olabiliyor.
He tabi 32 kişilik sunucuları 30 tl ye kiralayanlar da çoluk çocuk dediğimiz kısma asıl zemin hazırlayanlardır.Üstte mga diye belirtmişsiniz,mga yüksek fiyatları ile çoluk çocuk tayfasına daha az hitap ediyor diye düşünüyorum.(Kalitesiyle aldıgı parayı hakediyor.) Biraz araştırırsanız kaliteli yerlerde de oynayabilirsiniz aslında.

Ayrıca adminlerin işide gerçekten çok zor.Ve çoğu zaman banlanan oyuncular suçu adminde ararlar.Örnek veriyorum senin üst üste 5 kere adamı kafadan vurup öldürmen yetenek olabilir ama admin, bunun yetenek olup olmadıgını diğer oyuncuların rahatlığı açısından düşünüp karar vermek zorundadır.Tabii ki sanssız yere banlanmalar olabiliyor ama biraz da anlayıslı olmak gerekiyor.Bütün gün sw ye değişik değişik insanlar geliyor hepsiyle uğraşmak zorunda kalınıyor.Bu konuda tavsiyem swden sw ye atlamak yerine belirli swlerde takılmanızdır.Bu şekilde adminler tarafından tanınır ve haksızlıga maruz kalmanız azalmış olur Baska çözümü yok gibi?