olaya kendimce yorum yapmak gerekirse.
kanunlar yapılan ülkeler ile sınırlıdır. yani türkiyede yasak olan bir durum dünyanın heryerinde yasak olacak diye bir kavram yok (cinayet, terör , cinsel istismar vs.. hariç)
ör: kumar oynatmak türkiyede yasak ama kıbrısta devletin işletmiş oldu kumarhane otelleri mevcut
şimdi olayı özetlemek gerekirse bu adamlar yapıyor neden bişey olmuyor.? Herşeyi usuline göre yaparsanız hocam ne kapatabilirler,ne dava açabilirler nede kapınızı polisle yada avukatla çalabilirler.
sende git afrikaya internette yapılan
BAZI suçları işle sana kimse bişey yapamaz (afrika sınırları içinde kaldığın sürece

)
Yaptığınız hoş birşey değil bence tamam siz ligtv için para ödüyor olabilirsiniz. Ödemeyenlerin izlemesi zorunuza gidiyor olabilir. Peki bilgisayarınızda kullandığınız işletim sistemleri? office programları, tasarım programları vs. hepsi orjinal mi ? Bence kesinlikle hepsi orjinal değil

onun için burada bu tür şeyler yaparak birbirinizin ekmeğiyle oynamayın. Sonuçta oda aynı ülkeden bi vatandaş.
dediğinize katılmamak elde değil hocam. ben bile kullandığım yasal 1-2 programı geçmez onlarda ya ortak alınmıştır yada free dağıtılmıştır zaten

adsl ye bile her ay 45-50 tl ödemek zoruma gidiyor desem yeridir
ama türkiye şartlarında
asgari ücretle geçinen birisi.
1-kira parasımı ödesin
2-evinin elektrik suyunumu ödesin
3-çoluğuna çocuğuna ekmek mi götürsün
4-üstüne giyecek elbisemi alsın.
5-ARTA KALIRSA eğer maaştan bir hafta sonu çoluğu çocuğunu alıp gezmeyemi gitsin.
bunları düşününce insan bırak kullandığı programı işletim sistemine para ayırmayı ay sonunu nasıl getireceğini düşünmeye başlar insan.
adama vereceksin en az 3-5 milyar maaş anca ekstra harcamalara para kalsın