Geçtiğimiz cuma günü amcama bi mesaj geliyor, pepsiden geldi hediyenizi öğrenmek için 05xx li bir numara verilmiş, tabi amcam işten yeni gelmiş kafam dalgındı diyor arıyor ve 500 kontör istiyor karşı taraf. Amcamda koşa koşa kontörcüye gidiyor ordan 250+250 alıyor, kontör dükkanı sahibide tanıdık olduğu için amcam 2 tane daha 250kontör isteyince adam vermiyor, sonra arıyorlar turkcell i falan ama tabi iş işten geçmiş durumda. Amcam geldi yanıma dedim keşke bana söyleseydin bunun gibi nette çok haber okuyorum ben oda aradı adamları bi güzel tabir-i caizse kaydı. Heriflerin cevabı ne oldu dersiniz "Allah razı olsun abi". Amcamda dedi öteki tarafta ben sizden razı olucam o zaman görüşürüz dedi ve kapattı. Bi süre sonra ben aradım herifleri tufaya getirdim ses kaydı felanda aldım tabi, en son dalga geçmeye başlayınca anladılar kapadılar. Sonra tekrar aradım dedim savcılıkta tanıdıklar var size kolay gelsin hayatım dedim ve bitirdim konuşmayı.

Turkcell bayisine gittim bugün bana dedilerki karakola git böyle böyle de numarayıda ver onlar bizim merkezimize ulaşıcaklar ve bulurlar falan filan.

Şimdi benim sormak istediğim ben karakola gidince ne olarak anlatıcam? (dolandırıcılık, hırsızlık)
Bir de ben şikayet ettim diyelim herşey tamam polisler daha sonra beni tekrar mahkeme vs. çağırıcaklarmı?

Bu sorunlardan anlayanlar varsa yardımları bekliyorum konu altına.

NOT: 2x konu açılmış bu kitlermisiniz modlar.