Öncelikle merhaba ..
Toolbarmatik adını verdiğim projemi siz değerli web sitesi sahiplerine satışa sunmayı düşündüm ..
Kısa bir bilgi vermek gerekirse istenilen boyutta , istenilen özellikte , istenilen içerikde ziyaretçi ile birebir iletişime girmek veya site içerisinde önemli bir konuyu ön plana çıkarma amaçlı web sitemizin alt veya üst kısmından açılan toolbarına sahip oluyorsunuz ..
Toolbarmatik V2 hakkında bilinmesi gereken konuları açıklayayım ..
Öncelikle tanıtım sitemiz ve Demolar için lütfen
buraya tıklayıp inceleyiniz ..
Sohbet sitesi için hazırlanmış demo
tıklayınız ..
Toolbarmatik V2 Özellikleri
* Kodlama dili PHP'dir.
* Tüm tarayıcılarda sorunsuz olarak çalışabilir durumdadır. ( İE8 ve 6 Da bazı sorunlar oluşmaktadır.. En kısa sürede sorunlar giderilecektir )
* Boyutta hiçbir şekilde sınırlama yoktur.
* İstenilen sektörde tasarlanıp kodlanabilinir ..
* Sitenin ister ÜST kısımında istenirse ALT kısımında çalışabilme özelliği bulunmaktadır.
Bu işlevin yapılmasının amacı nedir ?
* Ziyaretçi ile birebir temasta bulunmak
* Ziyaretçinin arayabileceği yerleri kısa yoldan tanıtmak & iletmek
* Anında dikkat çekme özelliği ve akılda kalma olanağı
* Reklamlarınızda rahatsız edici bir durum olmadan siteniz ile birlikte sürekli akılda kalma özelliği
Hangi sektörlerde yapılabilir ?
Öncelikle istenilen boyutta tasarım yapılabilinir durumdadır.Sınırlama YOK ..
* Reklam , firma tanıtımı , ürün tanıtımı vb.
* Video , Müzik , oyun , resim sitelerine ait sistematik işlemler ( Anında resim yükleme , üye olma vb. )
* Piyasadaki yeni ürünleri ziyaretçiye birebir tanıtım , sunum ve satış işlemi ..
* Güncel web sitelerinde yeni haberler , güncellemeler vb. işlemler ..
* Portfolyo sitelerinde ( Referanslar , çalışmalar , bilgilendirme gibi işlemler vb... )
* Radyo sitelerinde ( Şu an çalan şarkı , Yayındaki dj , İstek hattı gibi işlemler .. )
* Diğer siteler için güvenlik açısından html kodları şifrelenir ve çalışma olasılığı düşer.
Ve daha akıla gelmeyen bir çok sektörde kullanılabilinir ...
Peki ücret tarifesi nedir ?
Bu basit ama birbirinden güzel sistemleri gösterebileceğimiz işlem ücreti kısa bir süreliğine sadece 50 TL ..
Kaç gün içerisinde satın alabilirim ?
* İsteklerinizi mail adresine gönderip , gerekli bilgileri ulaştırdıktan 1 gün sonra Toolbarınızı satın alabilirsiniz ..
Ödeme koşullarınız neler ?
* İş bankası hesabına havale ile ödeme
Konu hakkında detaylı bilgi almak isterseniz PM gönderebilirsiniz yada iletişim adresimi ekleyebilirsiniz ..
İletişim adresiniz ?
* Msn :
info@gokhankara.net | Gsm : 0554 242 14 21
Ekran resmi
Şimdiden konum ile ilgili olumlu olumsuz yorumlar yazanlara teşekkür ediyorum ..
Detaylı PM isteyebilirsiniz ..